Game from Wide Screen
Image default
PCPlayStationXbox

Zseniális trailerrel jelentkezett a Desperados III

A gyerekkorba repítenek vissza az új képsorok.

A sztereotípia szerint amíg a kislányok babáznak, addig a kisfiúk autóznak, vagy…. katonásdit játszanak. Ki ne játszott volna “kisembereset” zsenge ifjúkorában a családi szőnyegen elterpeszkedve és átvéve a hatalmat a nappali fölött? Pontosan erre épít a Desperados III új trailere is. S ennek kapcsán rögtön le is esik az embernek a párhuzam, meg a közhely, hogy az ember nem változik sokat. Valójában még mindig gyerekek vagyunk (s talán örökké meg is maradunk annak), csak a játék változott, például ez esetben egy taktikai-akcióvá.

A játékról magáról már többször beszámoltunk, a június 16-án érkező új Desperados epizód 13 év után veszi fel a vonalat, a stílusban igen otthonosan mozgó Mimimi Games (Shadow Tactics) gárdája által. Az eddigi anyagok bőven megmutatták már a gameplayt, a mostani viszont a hangulathoz ad hozzá jelentős módon.

Az pedig szintén érdekes, hogy az egész hogy készült. Nem, nem CGI-vel futottak neki, hanem valós terepasztalt használtak, vagyis klasszikus módon. Alant látható, hogy a kis filmecske miképp is készült el. Ezek után még inkább várjuk a játékot.

Még több a témában...

A Naughty Dog bemutatta a The Last of Us Part I egyik kulcskarakterének látványos új modelljét

Kévés Bence Mihály

Horizon: Forbidden West teszt

Orosz Ferenc

A Sony bejegyezte a PlayStation Experience végjegyét!

Héja Szabolcs