Game from Wide Screen
Image default
Játékok

Veteránokból álló új fejlesztőstúdió született Japánban

Tisztes renoméval vágnak kreatív munkába.

Hosszú együtt töltött idő után, igazán prominens nevek kerülnek ki a Sony Interactive Entertainment japán divíziójának csapatából. Egészen pontosan Keiichiro Toyama, akinek rendezői munkájával emelte olyan projektek ázsióját mint a Silent Hill, a Gravity Rush, vagy a Siren. A Bokeh Game Studio alapítói között van még két remek dizájner is, név szerint Kazunobu Sato, aki a Puppeteerben alkotott maradandót és Junya Okura, akinek munkáját a Gravity Rush játékokból ismerhetjük.

Egy Famitsu interjúban megosztották, hogy a Bokeh Game Studio alapítást követően többen csatlakoznak még a csapathoz, akikekkel korábban már dolgoztak együtt.

Az újonnan alakult brigád első munkája már folyamatban van, melyről néhány koncepciós vázlatot megleshetünk a lenti videóban. Toyama elmondása alapján hasonló léptékű projektre kell számítani, mint a korábbi munkáiknál, azonban szabadabb, kreatívabb munkavégzés során. A képeket elnézegetve nem tűnik rossznak amit kotyvasztanak, mi már kíváncsian várjuk mi fog kisülni a boszorkánykonyhájukban.

Még több a témában...

Egy rejtélyes játék jelent meg a PlayStation áruházában

Héja Szabolcs

Megvan, mikor érkezik a Ratchet&Clank: Rift Apart

Héja Szabolcs

Átvihetjük a Marvel’s Spider-Man PS4-es mentését a next-gen változatba

Szarka Roland