Game from Wide Screen
Image default
NintendoPCPlayStationXbox

Végre PS4-re is megérkezhet a Cuphead

Ismét árulkodott a PS Store.

A Studio MDHR klasszikussá vált platformere kalandos utat járt be a megjelenése óta. 2017-es megjelenése idején Windows- és Xbox-exkluzív cím volt, azonban még az adott év őszén megjelent macOS-re, később Nintendo Switchre is, ma pedig már Tesla autókban is játszható. A listából azonban továbbra is hiányzik a PlayStation 4, ám ez megváltozni látszik egy ma reggeli szivárgásnak köszönhetően.

Egy Twitteren megjelent posztban látható, ahogy a Cuphead logóját a PlayStation Store felületén szemléli egy felhasználó a New Games, azaz Új megjelenések szekción belül. Az ikonra kattintva nem jelent meg a játék információs felülete, és a szivárgás óta már a puszta logót is eltüntette a Sony, de mindenképpen hitelesnek és logikusnak tűnik az információ. Megerősítést valószínűleg a Summer Game Fest mai speciális bejelentkezésével kaphatunk majd.

Nagy év lehet ez a Cuphead életében, ha a PS4 megjelenés is hivatalossá válik. A jelenleg a Netflix által készített animációs sorozaton kívül a The Delicious Last Course című DLC is érkezik az alapjátékhoz. Mivel a kiegészítő megjelenését 2020 végére garantálták a fejlesztők, logikus azt gondolni, hogy szeretnék az összes elérhető platformra egyszerre megjelentetni a lezárást.

Még több a témában...

A Naughty Dog bemutatta a The Last of Us Part I egyik kulcskarakterének látványos új modelljét

Kévés Bence Mihály

Horizon: Forbidden West teszt

Orosz Ferenc

A Sony bejegyezte a PlayStation Experience végjegyét!

Héja Szabolcs