Game from Wide Screen
Image default
Játékok

Végre egy ingyenes, minőségi játék mobilra

A mobilos piacon nem igazán születnek maradandó alkotások, a Durango most ezen próbál változtatni, ráadásul ingyen.

A mobilos piacon nem igazán születnek maradandó alkotások, a Durango most ezen próbál változtatni, ráadásul ingyen.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Az az alaptény még mindig igaz, hogy a munkahelyen és az iskolában bizony nem unatkozik senki. Mindenki az összes időt hasznosan és produktívan tölti. Mi van azonban ha mégsem? Bekövetkezik szinte mindenki életében, amikor egy órán nem tud odafigyelni, esetleg nem érdekli a dolog vagy ne adj Isten már tudja az adott témát. Az ilyen, unalmas pillanatok eltöltésére kínálunk most Számotokra egy érdekes alkotást.

Akik egy kicsit is odavannak a szerepjátékokért vagy a dinoszauruszokért, azok imádni fogják a Durango-t. A Nexon Company legújabb műve izgalmas és szórakoztató. Egy picit emlékeztet Aloy kalandjaira a Horizon-ból. Van sztorija az alkotásnak és a mobilos tartalmak között egész kiváló a grafikája és a CGI jelenetei. Azt kell mondani egész felüdülést nyújt a jelenlegi telefonos piacon. A dinók jelenléte, a harcrendszer és az egész RPG-ség egy szerethető alkotássá teszi ezt, amit rég láttunk már ilyen platformon. A cikk írásának pillanatában 4.6-os értékelésen áll az 5-ből az App Store-ban.

A játék történetéről nem mesélnék bővebben, tapasztalja azt meg maga mindenki. iOS-re és Andoridra egyaránt elérhető, ráadásul teljesen ingyenesen.

Még több a témában...

TESZT: Oceanhorn 2: Knights of the Lost Realm

Szarka Roland

A The Pathless is csatlakozik a PlayStation 5 nyitócímeihez

Szarka Roland

Mit kell tudni az internet új szenzációjáról, avagy mi is ez az Among Us?

Szarka Roland