Game from Wide Screen
Image default
PlayStationXbox

Véget ért a találgatás, érkezik a Mass Effect Legendary Edition

Igaznak bizonyultak a pletykák.

Meggyőződésem, hogy hozzám hasonlóan számtalan gamer kapott most megnyugvással a szívéhez, ugyanis ettől kevés jobb hírrel szolgálhatott volna a játékipar. Régóta számítottunk rá, többször is felröppentek pletykák a bejelentés kapcsán, azonban csak most lett hivatalos, hogy teljesül régi vágyunk. A BioWare kultikus science-fiction szerepjátéka, a legendás Mass Effect trilógia megkapja a maga felújított változatát.

Az Electronic Arts megerősítette, hogy Shepard kapitány kalandjai felújított formában, egy közös gyűjtemény formájában érkeznek, 2021 tavaszán. A Legendary Edition címmel ellátott kiadás tartalmazni fogja az összes megjelent kiegészítőt, minden, korábban külön kapható fegyvert és kinézetet mindhárom játék esetében. A kollekció PC, PS4 és Xbox One mellett a két next-gen gépre is megjelenik, 4K felbontásban és az új konzolok igényeihez igazítva. A jelen generációs változatok frissíthetőek lesznek a felturbózottakra.

A bejelentés mellé egy kedvcsinálót is kaptunk, ami ugyan nem mutat meg sokat a játékból, de pont elég volt ahhoz, hogy ugrálva lelkesedjünk. Reméljük, mihamarabb belepillanthatunk a munkálatokba, és hogy minél előbb fény derül a pontos megjelenési dátumra.

Még több a témában...

A Naughty Dog bemutatta a The Last of Us Part I egyik kulcskarakterének látványos új modelljét

Kévés Bence Mihály

Horizon: Forbidden West teszt

Orosz Ferenc

A Sony bejegyezte a PlayStation Experience végjegyét!

Héja Szabolcs