Game from Wide Screen
Image default
PlayStation

Váratlan segítőnk lesz a Marvel’s Spider-Man: Miles Moralesben

A spoilerfóbiások kedvéért csak annyit árulunk el, hogy szereti a tejet.

Nagyon beindult az élet a Marvel’s Spider-Man: Miles Morales körül. Sokáig csak a bemutatáskor megismert képsorokat nézegethettük, de a héten végre aranyba ment a játék, s talán ennek köszönhetően elkezdtek jönni a friss látnivalók is.

Ezúttal is a Game Informer hozott nekünk új részleteket két videó formájában. Az első egy átlagos küldetésnek tűnik első látásra, ám Miles a rosszfiúk leigázása után talál egy hátizsákban egy cicust, akit vissza is juttat a jogos tulajdonosának. A slusszpoén viszont az utolsó pár másodpercre marad, ugyanis nagyon úgy néz ki, hogy a macsek társunkká szegődik majd és igen aktívan besegít majd a küzdelmekben. Van egy olyan érzésünk, hogy jó haver válik majd belőle.

A második videó gyakorlatilag a korábban látott bossharc közvetlen előzményeit fedi fel. Miles és Peter együtt indulnak útnak, hogy elintézzenek egy sürgős dolgot, ám a két Spideynak a látottak alapján van még mit csiszolniuk a közös munkán és az összhangon. A Marvel’s Spider-Man: Miles Morales november 19-én, a PlayStation 5 debütálásával egy időben jelenik meg PS4-re és PS5-re egyaránt. Az új konzol tulajdonosainak lehetőségük lesz beszerezni egy kiegészítés formájában a Marvel’s Spider-Man Remasteredet is, ami három évvel ezelőtt megjelent előzmény ránc felvarrott és nextgenre felkészített új változata. Várjuk szeretettel.

Még több a témában...

A Sony bejegyezte a PlayStation Experience végjegyét!

Héja Szabolcs

[E3 2021] Ez történt az idei Ubisoft Forward keretei között

Héja Szabolcs

Mit tudhattunk meg a titokzatos Elden Ring kapcsán?

Héja Szabolcs