Game from Wide Screen
Image default
PlayStation

Újabb videón mutatkozott meg a Returnal játékmenete

A legújabb HouseCast epizódból kiderült egy pár újdonság az Astroposon történtekből.

Minden túlzás nélkül mondható, hogy a tavasz egyik legjobban várt produkcióját hozza majd össze a Housemarque ebben a hónapban. Április végén érkezik ugyanis egy, a játékoktól eléggé mentes időszakba a Returnal. Itt egy idegen bolygóra történt vészleszállás után kell majd boldogulnunk Selene-nel és a rengeteg ránk váró veszély mellett meg kell birkóznunk majd a szinte állandóan változó környezettel is.

Egy új HouseCast adásban beszéltek a fejlesztők róla, hogyan is sikerült elérni és hogyan próbálják a játékmeneten keresztül bemutatni a történetet. A játékosok így fogják majd megtapasztalni az idegen bolygó által tartogatott sztorikat. Az Astroposon történtekkel együtt tudjuk majd felfedezni a hősünk múltját is, amin mint már az eddigi videókból is kiderült, sokszor fogja őt kisérteni az útja során. Bármikor meghalunk, mindig változik a környezet és következőleg már egy más tájhoz kell alkalmazkodunk és más taktikát használnunk.

Nem is olyan sokára tehát végre testközelből is meg fogjuk tapasztalni ezt a nagyon érdekes sztorit, csak reménykedni tudunk benne, hogy ez is legalább annyira jó lesz mint a mostanában kiadott PS exkluzív alkotások. Mindenképpen jót fog tenni a megjelenése, hiszen mostanában nem vagyunk eleresztve minőségi alkotásokból. A legutóbb tesztelt Outriders nagyon hasonlított erre, az eddig látott videók alapján, ha csak annyira lesz jó a Returnal már nem panaszkodhatunk.

Még több a témában...

Egy rejtélyes játék jelent meg a PlayStation áruházában

Héja Szabolcs

Nem is olyan sokára érkezhet a Middle Earth: Shadow of Mordor 3?

Héja Szabolcs

Egy új pletyka szerint egészen minőségi lesz az idei Call of Duty

Héja Szabolcs