Game from Wide Screen
Image default
PCPlayStationXbox

Újabb késést szenved el a DIRT 5

Bár ezúttal sem vészes a helyzet.

A Codemasters bejelentette, hogy nem tudták tartani a kívánt tempót, így a DIRT 5 megjelenése sajnos elhalasztásra került. Nem ez az első alkalom, hogy ki kellett tolni a betervezett dátumot, azonban ezúttal is csak pár napnyi eltérésről beszélünk. A start így október 16. helyett november 6-án esedékes, reméljük, ez már tényleg a végleges forgatókönyv.

A fejlesztők Twitteren kértek elnézést a kellemetlenségek miatt, és megnyugtatták a közönséget két fontos dologgal kapcsolatban. Az egyik, hogy a next-gen verzió még idén a boltok polcaira kerül. A másik, hogy a jelenlegi generációs változatok ingyenesen frissíthetőek lesznek PlayStation 5 és Xbox Series X kiadásaikra, de ezt már korábban is közölte a csapat. A Google Stadiára optimalizált élményre csak a konzolos indulást követően helyeződik a fókusz, így az csak jövő év elején érkezik.

Bennfentesek egy szűk csoportja már kipróbálhatta a játékot, és egyöntetűen elégedettek voltak vele, a szimulációs műfaj korszakalkotó címeként hivatkoznak rá. Ha ez igaz, sokkal kevésbé bánjuk a pár hetes csúszást.

Még több a témában...

A Naughty Dog bemutatta a The Last of Us Part I egyik kulcskarakterének látványos új modelljét

Kévés Bence Mihály

Horizon: Forbidden West teszt

Orosz Ferenc

A Sony bejegyezte a PlayStation Experience végjegyét!

Héja Szabolcs