Game from Wide Screen
Image default
PlayStationXbox

Újabb információk a Dying Light 2 kapcsán

Elméletileg valakinek sikerült elpletykálnia a megjelenés hónapját is.

Nem is olyan régen a fejlesztők már közzétettek egy videót, amiben egy pár sokat ismételgetett kérdésre válaszoltak a Dying Light 2-vel kapcsolatosan. Érdekes információk voltak ezek, azonban valljuk be őszintén a legtöbb rajongót ennél velősebb tények érdeklik már a játékkal kapcsolatosan. Az egyik ilyen például, hogy mikor is fogja az alkotás tiszteletét tenni a nagyközönség előtt.

A tegnapi nap szellőztettek meg egy olyan pletykát, ami többek között ezt is tartalmazza. Ezek szerint a Dying Light 2-nek több mint 5 féle különböző vége lehet. Hozzá kell tenni, hogy itt csak a történet fő sodráról beszélünk és ezek még kisebb dolgokban azért el is térhetnek egymástól. Nagyjából 26 fő küldetést emlegetnek, amelyek mellett természetesen hemzsegni fognak a mellékszálak és mindegyikben szabadon dönthetünk a megvalósításról és így a következmények is mások lesznek.

A fejlesztők jelenleg a szeptembert célozták meg mint a megjelenés időpontja és az E3-on fogja majd magát részletesebben megmutatni a nagyközönség előtt. Rossz hírek is vannak, elméletileg szenvednek a PS4-es és az Xbox One-os változat optimalizálásával, olyannyira, hogy néhol 900p-ben kell futnia, hogy meglegyen a 30 FPS. Ezzel együtt néha a látótávolságot is egészen vissza kell fogni a megfelelő futás miatt. Szintén ez a forrás említi, hogy két kiegészítőt terveznek hozzá. Az egyik fizetős lesz, míg a másik egy standalone teljesen új karakterrel és más helyszínen. Kíváncsiak vagyunk, hogy valós információk-e ezek.

Még több a témában...

A Naughty Dog bemutatta a The Last of Us Part I egyik kulcskarakterének látványos új modelljét

Kévés Bence Mihály

Horizon: Forbidden West teszt

Orosz Ferenc

A Sony bejegyezte a PlayStation Experience végjegyét!

Héja Szabolcs