Game from Wide Screen
Image default
PlayStation

Újabb fejlemény a Metal Gear háza táján

Egy egészen érdekes dolog hívta fel a figyelmet rá, hogy valami készülőben lehet a szériánál.

Úgy néz ki a Sony-nál sem utasítanak vissza egy kis játszadozást a rajongókkal, hiszen a tegnapi nap egyik legnagyobb fejleménye az volt, hogy egy nagyon hiteles és sok információnál már betaláló újságíró több érdekes újdonságot osztott meg. Az egyik ilyen az volt, hogy tudomása szerint egyszerre két Silent Hill játék is készül, ráadásul két különböző stúdiónál és a Konami rendszerein kívül. Az egyiket egy japán stúdió viszi, míg a másikat a hírek szerint a Bloober Team készíti.

Ezekhez a hírekhez csatolta utána hozzá, hogy tudomása szerint a Konami több meghatározó címét is elkészíttetné külsős stúdiókkal. Az egyik ilyen a méltán híres Metal Gear, aminél úgy néz ki történt is azóta valami. Nicolas Doucet aki a Sony Japan Studiot vezeti Twitteren megváltoztatta a profilképét. Az új kép tanúsága szerint Astro már Solid Snake-nek van öltözve.

Ez a stúdió készítette a nagy sikerű Astro’s Playroom-ot, ami felfogható egyfajta technikai demoként is a DualSense kontrollerhez. Sokkal több ez azonban mint egyszerű „erőfitogtatás”, hiszen nagyon jó pontszámokat kapott és egy rendkívül élvezhető produktum. Ennek a játéknak a főszereplője öltözött most Solid Snake-nek a stúdió fejének profilképén. Természetesen lehet, hogy csak egy véletlen egybeesés, illetve az is elképzelhető, hogy semmi kapcsolat nincs a kettő között, azonban túlságosan összecseng. Nagyon kíváncsiak vagyunk, hogy tényleg készül-e valami Metal Gear a csapatnál.

Még több a témában...

A Sony bejegyezte a PlayStation Experience végjegyét!

Héja Szabolcs

[E3 2021] Ez történt az idei Ubisoft Forward keretei között

Héja Szabolcs

Mit tudhattunk meg a titokzatos Elden Ring kapcsán?

Héja Szabolcs