Game from Wide Screen
Image default
PlayStation

Újabb érdekes fordulat a Silent Hill kapcsán!

Az előző információ úgy látszik, egészen különös irányt vett a bemutatása óta.

Egészen érdekes fordulat szele érte el az eredeti Silent Hill játékok zenéjét komponáló Akira Yamaoka nemrég adott interjúját. Az eddig elérhető és bárki által megnézhető anyagot most egy Twitter üzenet tanúsága szerint le kellett hogy törölje az azt szerző oldal. Az igazi érdekesség még csak most következik, ugyanis egy kérelem miatt kellet azt elérhetetlenné tenni. 

Nagyon szerettünk volna egy pár információt összeszedni az alkotásról, de annyira szegény a felhozatal és annyira ellentmondásosak ezek, hogy nem lenne ez a legpraktikusabb. Példának okáért egyik szivárogtatás szerint PS5 exkluzív és soft reboot még másik infó szerint egy következő számozott rész és jelen lesz majd az Epic Game Store-ban is. Annyiban azonban mindenki egyetért, hogy létezik és már ősz folyamán meg kellett volna mutatkoznia. Azt szintén csak találgatni lehet, hogy a japán cég miért nem lőtte el az egyik State of Play-en, de nélküle is sikerült elég felhajtást generálnia a PS5-nek.

Talán a Konami vagy a Sony volt az, akiknek nem tetszett hogy ilyen hamar „ellőtte” a bejelentést, vagy szimplán nem is a Silent Hill lesz és elejét szerették volna venni az indokolatlan várakozásnak. Mindenesetre a játék rajongóinak nagyon érdekes lehet ez az információ, ugyanis nem szoktak csak úgy a semmiből törölni egy ilyen jelentőségű és ennyire összeszedett interjút. Pusztán találgatás, de úgy néz ki, a Silent Hill nyáron végre tényleg megmutathatja magát és ezt minden eszközzel próbálják titokban tartani.

Még több a témában...

A Sony bejegyezte a PlayStation Experience végjegyét!

Héja Szabolcs

[E3 2021] Ez történt az idei Ubisoft Forward keretei között

Héja Szabolcs

Mit tudhattunk meg a titokzatos Elden Ring kapcsán?

Héja Szabolcs