Game from Wide Screen
Image default
PlayStation

Újabb előzetesen mutatkozott meg a Returnal

Most az ellenségeket csodálhatjuk meg egy picit közelebbről, akikből rengeteg féle és fajta lesz majd.

Nagyon nagy várakozásokkal nézünk a Sony első, csak PS5-re érkező játékával kapcsolatosan, hiszen a Returnal már az eddig látott anyagok alapján is elképesztően izgalmasan néz ki. Selene egy idegen bolygón fog landolni az űrhajójával és a célja a túlélés mellett az, hogy végre sikeresen ki tudjon szabadulni ebből az örök körforgásból és el tudja hagyni ezt a veszélyes bolygót, ahol minden lény és teremtmény az életére tör. Nem csak a külvilágtól kell azonban félnie, hanem a belső hangok is próbára teszik.

Az új előzetesen az ellenfeleket csodálhatjuk meg egy kicsit közelebbről. Mint látható nagyon nagy változatosság lesz a ránk vadászó fenevadak között, hiszen nem csak a természet által megformált ellenségek szállnak majd velünk szembe, hanem fémbe csomagolt lények is a fejünket akarják. Nagyon nehéz dolgunk lesz legyőzni őket, hiszen elképesztően erősnek néznek ki. A Souls játékok rajongói valószínűleg nagyon jól fognak szórakozni ezzel is.

Astropos bolygója egy sötét és misztikus hely, ahol minden különböző környezet a saját egyedi ellenségeit fogja ránk szabadítani. Nem csak kinézetben különböznek majd ezek, hanem viselkedésben, erősségekben és gyengeségekben sem lesznek ugyanolyanok. A megalkotásukban az egyik legnagyobb inspirációt a tengerek mélyén fellelhető halak és életformák jelentették a fejlesztők számára. Nem is kell már olyan sokat várnunk rá, hiszen két hét múlva saját magunk is nyüstölhetjük majd a Returnalt. Nagyon várjuk már a megjelenését.

Még több a témában...

Egy rejtélyes játék jelent meg a PlayStation áruházában

Héja Szabolcs

Nem is olyan sokára érkezhet a Middle Earth: Shadow of Mordor 3?

Héja Szabolcs

Egy új pletyka szerint egészen minőségi lesz az idei Call of Duty

Héja Szabolcs