Game from Wide Screen
Image default
PlayStation

Újabb előzetesen mutatkozott meg a Rathet&Clank Rift Apart

Ráadásul még a következő State of Play dátumát is bejelentette a Sony.

Ez az év nem volt igazán termékeny eddig az AAA kategóriás játékok szempontjából, azonban most úgy néz ki, egy kicsit jobban el leszünk eresztve ilyen fronton is. Nem is olyan sokára tiszteletét teszi a Returnal és egy picit később érkezik a Resident Evil Village is, amelyekre már közel sem lehet azt mondani, hogy ne lennének izgalmasak. Az utóbbi sok helyen már most az év játéka címért esélyes.

Ezekhez az alkotások közé csatlakozik júniusban az Insomniac Games legújabb címe, a Ratchet&Clank sorozat folytatása, a Rift Apart is. Egy újabb nagyon látványos előzetest adtak ki a játékhoz, amiben megint egy kicsit megcsodálhatjuk a játékmenetet és vele a PS5 adta lehetőségeket. Továbbá megismerhetjük az egyik új szereplőnket is, aki szintén az ellenállás tagja.

Rivet egy másik dimenzióból érkezik, ahol Nefarious levadászik mindenkit, aki szembeszegül vele. Bemutatkozik egy vadonatúj helyszín is, Nefarious City. Tiszteletét teszik még a már jól ismert területek is, azonban mindegyikbe visznek egy kisebb csavart, hiszen alternatív univerzumokról beszélünk. Bemutatták továbbá azt az 5 páncél szettet is, amelyet a Digital Deluxe változat előrendelői gyűjthetnek majd be. Ezek speciálisan erre a célra lettek tervezve. Három nap múlva még többet láthatunk belőle, ugyanis akkor debütál a legújabb State of Play a Ratchet&Clank: Rift Apart-tal a főszerepben. Itt mindenképpen láthatunk majd 15 perc teljesen új játékmenetet is.

Még több a témában...

A Naughty Dog bemutatta a The Last of Us Part I egyik kulcskarakterének látványos új modelljét

Kévés Bence Mihály

Horizon: Forbidden West teszt

Orosz Ferenc

A Sony bejegyezte a PlayStation Experience végjegyét!

Héja Szabolcs