Game from Wide Screen
Image default
PC PlayStation Xbox

Új videón a Cyberpunk 2077 Xbox konzolokon várható játékmenete

Újabb kóstoló Night City életéből.

A Cyberpunk 2077 kétségtelenül ott van az idei év legjobban várt játékai között, azonban az újabb csúszásának bejelentése felkorbácsolta az indulatokat. Azonban tegnap a CD Project Red egy különleges Night City Wire epizódban bemutatta, hogyan fut a Cyberpunk 2077 Xbox One X-en, valamint visszafelé kompatibilitással Xbox Series X-en. A videó továbbá újabb betekintést enged a sötét jövőbe, amiben a játékosok 2020. december 10-től maguk is elmerülhetnek majd, ahogy megkezdik utazásukat Night City városában.

Hamarosan PlayStation játékmenet videó is várható, melynek pontos időpontja a játék hivatalos közösségi felületein lesz felfedve. Illetve, holnap jelentkezik a Night City Wire ötödik epizódja, várhatóan friss aktualitásokkal, melyekről igyekszünk majd beszámolni.
 
A Cyberpunk 2077 jövő hónap 10.-én jelenik meg PlayStation 4-re, Xbox One-ra és PC-re. A játék PlayStation 5-ön és Xbox Series X-en is játszható lesz a konzolok megjelenésekor. Egy későbbi időpontban egy ingyenes frissítés is elérhető lesz a PlayStation 4 és Xbox One verzió birtokosainak. Aminek köszönhetően a játék teljesen kihasználja majd az újgenerációs konzoljaink képességeit.

Még több a témában...

A Sony bejegyezte a PlayStation Experience végjegyét!

Héja Szabolcs

[E3 2021] Egyszerűen fenomenális volt az Xbox műsora!

Héja Szabolcs

[E3 2021] Ez történt az idei Ubisoft Forward keretei között

Héja Szabolcs