Game from Wide Screen
Image default
PC PlayStation Xbox

Új trailer, játékmenet és képek érkeztek az Assassin’s Creed Valhallához

Temérdek látnivaló érkezett.

Nem lehet ősz aszaszinok nélkül, így az idén is esedékes Assassin’s Creed epizód a skandináv mitológiát járja körbe, ahogy azt már megtudhattuk korábban. Az ezúttal a viking korban ténykedő titkos társaság mindennapjaiba betekintést engedő játékhoz, most egy csomó új vizuális tartalom futott be. Ezeket ebben a cikkben szépen össze is gyűjtöttünk nektek.

A fent látható képek mellett érkezett egy új trailer Deep Dive címen, melyben egy csomó hasznos dolgot tanulhatunk a szaga legújabb epizódjáról. A Kedvcsinálóból többek között megtudhatjuk hogyan növelhetjük a táborainkat, hogyan szabhatjuk saját tetszésünkre a vikingünket és betekinthetünk a klánunk befolyásának növekedésébe is, ahogy terjeszkedünk Angliában és azon túl.

Valós játékmenetekkel eddig nem kényeztettek el minket a Ubisoft dolgozói, leszámítva az idei évben kiszivárgott felvételeket. Most azonban ebből is jutott egy kellemes órára való. Az élőben streamelt adás lejjebb görgetve visszanézhető. A készítők által vezényelt bemutató során olyan elemekbe tekinthettünk be, melyekre eddig kevés vagy semennyi rálátásunk sem volt. Jessica Maher a játék dizájnere kicsit jobban bemutatja példának okáért a Ravensthorpe tábort, a játék új harcrendszerét, és sok mást. Az Assassin’s Creed Valhalla megjelenésére 2020. november 10-én számíthatunk PC, Xbox One, Xbox Series S és X, PlayStation 4, Google Stadia, majd ezt követően 2020. november 12-én PlayStation 5 platformokra. Ti beleugrotok a vikinges hódításba?

Még több a témában...

A Sony bejegyezte a PlayStation Experience végjegyét!

Héja Szabolcs

[E3 2021] Egyszerűen fenomenális volt az Xbox műsora!

Héja Szabolcs

[E3 2021] Ez történt az idei Ubisoft Forward keretei között

Héja Szabolcs