Game from Wide Screen
Image default
Nintendo

Új részletek derültek ki a Paper Mario: The Origami King-ről

Rengeteg újdonság, még több szín.

Teljes meglepetésként érkezett néhány hete a Paper Mario sorozat új epizódjának leleplezése. A Nintendo a semmiből jelentette be a következő exkluzív címet, most pedig egy áttekintő videó keretein belül bővebben is beszéltek nekünk a projektről.

A papírból hajtogatottnak látszó világ rendkívül változatosnak ígérkezik. Helyszínek egész sorát vonultatja fel az új kedvcsináló, és már ezekből a képsorokból is látható, az élénk színek és stílusos textúrák bizony Nintendo Switchen is visszahozzák majd a széria megszokott hangulatát. Erdőkön, felhőkön, csatornákon és városokon át vezet majd az út Peach kastélyához, amit a gonosz Olly király elmozdított a helyéről. Feladatunk Mario és barátai oldalán a szokásos kihívás lesz: megmenti Peachet és Mushroom Kingdomot.

A játékmenet az eddigi legizgalmasabbnak tűnik a látottak alapján. A képsorok sugallnak vadnyugati fegyverpárbajt, hajózást, légi csatákat és bányászatot is, de könnyen gondolhatjuk, hogy a legérdekesebb részeket még nem láttuk. A Mario-világ megszokott szereplői egytől egyig tiszteletüket teszik az előzetesben, természetesen ezúttal papír alakjukban. Kiderül még, hogy a klasszikus formula alapvető elemei, az érmék gyűjtögetése és pályákon szétszórt titkok felderítése is feladataink közé tartozik majd, de Pokémon utalásból és könnyed humorból sincs hiány.

A bő hat perces anyagot látva nincs mitől tartania a sorozat rajongóinak, a Paper Mario: The Origami King július 17-én pedig már érkezik is, Nintendo Switch exkluzívként.

Még több a témában...

Itt van minden ami a legutóbbi Nintendo Direct Mini: Partner Showcase-en bemutatásra került

Fonyódi Dávid

A Nintendo leállította a 3DS széria gyártását

Fonyódi Dávid

Közös előzetesen látható a Super Mario 3D All-Stars három címe

Szarka Roland

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat