Game from Wide Screen
Image default
Játékok

Új pletykák a Battlefield 6 háza tájáról

Rengeteg új információ jelent meg a következő Battlefield résszel kapcsolatosan is.

Mostanság elég sok dolog a következő Call of Duty rész körül forog, hiszen rengeteg újabb pletyka és híresztelés kelt szárnyra a sorozattal kapcsolatosan. Megtudhattuk, hogy a második világégést fogja feldolgozni és az is egyértelművé vált, hogy a Modern Warfare remake-ben láthatott grafikai motor fog visszaköszönni majd ebben az epizódban is. Így egy kicsit háttérbe szorult a másik nagyobb lövöldözős sorozat, amelynek következő epizódja szintén az ősz folyamán teszi majd tiszteletét.

Lássuk, miket is erősítettek meg a soron következő Battlefield kapcsán. Először is, nem az lesz az elnevezése, amire mindenki vár. Nem szabad tehát a hatodik számozott részre számítani, kicsit más lesz ettől. Ez a legnagyobb projekt, amin a Dice valaha is dolgozott, így egészen grandiózusan fog majd ősszel hatni. Nem ők az egyetlenek, akik munkálkodnak rajta, ugyanis a Dice LA fejlesztgeti jelenleg a DLC tartalmakat hozzá és a Criterion is bőven besegít a munkálatokba.

Eredetileg ez érkezett volna 2018-ban a Battlefield V helyett, azonban az EA meggondolta magát és ezért is lett annyi hiba abban a játékban a megjelenésekor. Az információk alapján lesz egyjátékos kampány és olyan szintű pusztíthatóság, amelyet még sosem láttunk játékban. Másik forrás szerint biztosra vehetjük a Battle Royale megjelenését is a sorozatban. Lesz lehetőség 128 fős többjátékos mókára is, de nem az ezt támogató módok lesznek a figyelem középpontjában. Nemsokára valószínűleg több is kiderül, ugyanis a hírek szerint május 11 és június 21 között leplezik majd le.

Még több a témában...

Battlefield 2042 lesz hivatalosan is a DICE új lövöldéjének címe

Héja Szabolcs

Jövőhéten bemutatkozik a legújabb Battlefield is!

Héja Szabolcs

Nem is olyan sokára bemutatkozik az idei Battlefield

Héja Szabolcs