Game from Wide Screen
Image default
PlayStation Xbox

Új információk a Star Wars Jedi Fallen Order 2-ről

Egészen új dolgokat tudhattunk meg egy neve elhallgatását kérő informátortól.

Egy nagyon érdekes blogposzt ütötte fel a fejét Reddit-en a mai nap folyamán. Pontosan tudhatjuk már, hogy készül az EA sikeres Star Wars játékának a következő része, azonban eddig semmi konkrétumot nem sikerült róla szerezni. Most egy, a nevét elhallgatását kérő személy árult el pár dolgot Cal Kestis következő kalandjáról, pontos ezért azonban érdemes a helyén kezelni a dolgot.

A játék közvetlenül az első rész után veszi fel a fonalat. Mind tudhatjuk, hogyan is fejeződött be az a kaland és kivel harcoltunk a legvégén, szóval nagyon izgalmasnak ígérkezik már az alkotás eleje is. Tiszteletét teszi majd a méltán híres Inferno szakasz is a műben, azt még nem árulta el pontosan, milyen minőségben fog majd ez az elit alakulat bemutatkozni.

Nem lesz azonban gondtalan az életünk itt sem, új inkvizítorokkal kell majd megküzdenie Cal Kestis-nek a célja elérése érdekében. Az egyikük a hírek szerint Terellian lesz. Egy nagyon érdekes dolog is el van rejtve ebben a pletykába, ugyanis szerinte tárgyalások vannak folyamatban egy esetleges Darth Maul cameo-val kapcsolatban. A szereplő ez esetben Sam Witwer lenne, akinek nem új a videojátékok világa. 

Onnan lehet ismerős a számunkra, hogy ő személyesítette meg Galen Marek-et, akit mindenki csak Starkillerként ismer. A játék legnagyobb valószínűség szerint jövő ősszel fog megjelenni és teljesen ki fogja használni az Unreal Engine 5 adta lehetőségeket. Ez a forrás is megerősítette, hogy a Battlefront 3 is készül és nem is olyan sokára már hivatalosan is hallhatunk felőle ezt-azt.

Még több a témában...

[E3 2021] Egyszerűen fenomenális volt az Xbox műsora!

Héja Szabolcs

[E3 2021] Ez történt az idei Ubisoft Forward keretei között

Héja Szabolcs

Mit tudhattunk meg a titokzatos Elden Ring kapcsán?

Héja Szabolcs