Game from Wide Screen
Image default
Xbox

Úgy néz ki, ma meg is valósul a Bethesda üzlet

A kikerült iratok alapján nem kell már sokat várnunk az üzlet hivatalossá válására.

Tavaly ősszel robbant a bomba, miszerint a Microsoft megvásárolja az egész ZeniMax Media-t és ezzel együtt természeten a legendás Bethesda-t is. Meg is volt hamar az üzlet, azonban egészen sokáig kellett várni a hivatalos megerősítésre. Most több dokumentum alapján úgy néz ki, végre sikeresen átment a hatóságokon a biznisz és lassan hivatalosnak tekinthető az egész felvásárlás. 

Amerikában az iratok szerint már el is fogadták az üzletet, az Európai hatóságok az előzetes hírek alapján a mai napon fognak még dönteni erről az ügyről. Ha minden jól megy és a hivatalos szervek is megerősítik az üzletet, akkor nagyon valószínű, hogy nemsokára legalább egy videót látunk ezzel kapcsolatosan. Többen konkrét showműsort feltételeznek, de ennek szerintünk nincsen igazán nagyobb mértékű esélye.

Másik lehetőség, hogy a már előre beharangozott „ What’s new for Gaming?” eseményen ejtenek róla majd pontosabban szót. Lesz mit tisztázni, ugyanis a játékosok a mai napig a sötétben tapogatóznak abban a témában, hogy pontosan melyik alkotások is lesznek exkluzívok, tehát melyek hagyják ki a PlayStation konzolokat. 

Ha valóban idén megjelenik, akkor legkésőbb júliusig számíthatunk további Starfield hírekre is és azt se hagyjuk figyelmen kívül, hogy nagyon sok pletyka az idei évre várja a Wolfenstein 3-at is. Reméljük minél hamarabb tudunk majd újdonságokat mondani a Bethesda-val és az ő játékaikkal kapcsolatosan.

Még több a témában...

Újabb hét, újabb Assassin’s Creed pletyka

Héja Szabolcs

Ebben a hónapban végre lesz valami nagyobb Microsoft esemény?

Héja Szabolcs

TESZT: Outriders

Héja Szabolcs