Game from Wide Screen
Image default
Játékok

TOP 6 legígéretesebb verekedős játék 2019-ben

Szerintünk ezek 2019 TOP 6 legjobb bunyós, verekedős játékai most a piacon.

Szerintünk ezek 2019 TOP 6 legjobb bunyós, verekedős játékai most a piacon.

A verekedős címek egyfajta réteg játékként foghatóak fel, ugyanis éves szinten jó, ha egy tucat értékelhető alkotást csépeli be magát a köztudatba. Akadnak kisebb alkotások, amiket ezúttal sem fértek be a hatos mezőnybe, és tuti lesz majd valamilyen BlazBlue vagy Guilty Gear cím is, és nem maradnak majd el idén sem az olyan beat ’em up szerű mókák sem, mint az utcán aprítós Streets of Rage 4. Említésre méltó még az őrült One Finger Death Punch 2, a Shovel Knight négyfős darálója a Showdown, az arénákban tombolós Kill la Kill the Game: IF, na és persze a Sega Blade Archusa is. Nem is húznám tovább az időt a felesleges szócsépléssel, következzék a hat legkeményebb harcos játék.

Íme a TOP 6 bunyós videojáték 2019-ből

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

6. Power Rangers: Battle for the Grid

Power Rangers: Battle for the Grid

Egy különleges kis bénasággal indítanám a sort, ugyanis a Power Rangerök kapnak idén tavasszal egy bunyós címet is. A Power Rangers: Battle for the Grid egy kisebb volumenű projektnek ígérkezik, minden eleméből árad a kisstílűség, ezért nem meglepő, hogy nyomott áron kerül majd a vásárlók elé. A motoros szerkóra hajazó harcosok eléggé szűkösre szabják a változatosság lehetőségét, de a fejlesztők a mobilos verziónál sokkal alaposabban és részletesebben kidolgozott alkotást ígérnek, mely harcrendszerének csak alapos odafigyelés és sok gyakorlás árán lehet majd igazán profi mesterévé válni. A kifejezetten közeli megjelenés ellenére alig tudunk még valamit a játékról, de valamilyen TAGes harcrendszerre számíthatunk, amiben a fegyvereknek is nagy jelentőségük lesz. Zordon szerint kicseszett nagy veszély várható, amit egyértelműsít is, Lord Drakkon fogja keverni a szart a háttérben.

5. One Piece: World Seeker

One Piece: World Seeker

Nem a klasszikus értelemben vett bunyós játék a Bandai Namco One Piece szériájának legújabb, World Seeker alcímű epizódja, de valamiért én most megemlítem. Ne kérdezzétek miért, fingom sincs. Se a mangát nem vágom, de még egy One Piece alkotással sem csapattam, de valamiért ez most mégis megfogott. Egy nyitott világban fogunk kalandozni a különleges képességekkel megáldott kalózunkkal, Monkey D. Luffy-val. Az akció-kaland során kutathatunk, lopakodhatunk, NPC-ktől kapott feladatokat végezhetünk el és az utunkat keresztező ellenfelek elpáholásán felül még keményebb boss harcokat is kapunk a nyakunkba. A csatákhoz egy egyedi harcrendszert alkottak meg, amit ismerve karakterünket elképesztő különleges támadásokkal és aktiválható speciális képességekkel tudunk majd színesíteni. Természetesen mind karakterünk, mind pedig a képességei fejleszthetőek lesznek, ezzel biztosítva a hosszú távú kikapcsolódást.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

4. Jump Force

Jump Force

Hát mocskosul vártam a Jump Forcet elvégre ez a különböző világokból való harcos összeterelés nagyon jó előjelenek tűnt, viszont a végeredmény már sokkal zavarosabb képet fest. A Jump Force idén év elején már meg is jelent és biztosított egy elképesztően jó Manga turmixot, elvégre megalkotott karakterünkkel a Dragon Ball, One Piece és Naruto szériákból verbuvált csapatok egyikéhez csatlakozhatunk, hogy megmentsük a világot a pusztulástól. Mert a baj akkora, hogy kénytelenek voltak összefogni a különböző csapatok, hogy az elementáris pusztulásnak véget vessenek. Az Unreal Enginnek köszönhetően egy kifejezetten látványos játékot kapunk, ráadásul a harcok során még a környezetünket is alaposan átrendezhetjük, elvégre hatalmas erők szabadulhatnak el, így a rombolás is jelen van a csaták során. A játékmenet három karaktert biztosít minden egyes küzdelemre, melyek között bármikor váltogathatunk és ha sikerül feltornászni jó magasra a speciális támadáshoz szükséges energiánkat, akkor brutális csoportos erődemonstrációkat követhetünk el az ellenfél nagy bánatára.

3. Samurai Spirits

Samurai Spirits

A több mint negyed évszázados múlttal rendelkező Samurai Spirits, vagy ahogy felénk ismerik Samurai Shodown tíz év után újabb résszel jelentkezik az SNK Corporation jóvoltából. A konzolok mellett PC-re is érkező szamurájos aprítás egyfajta Street Fighter és SoulCalibur keverékeként fogható fel, ugyanis a grafikai megvalósításában a Capcom bunyójához áll legközelebb a színes, rajzfilmszerű látványával, míg harcrendszerében erősen dominál a fegyverhasználat, azon belül is a kardok alkalmazása, amolyan Soul Caliburös módon. A 3D-s karakterek a 3D-s terepeken, a mostanában nagyon menő és jól működő két dimenziós módban harcolnak, és a legikonikusabb harcosok visszatérésére természetesen lehet számítani. Komolyabb részleteket még nem osztottak meg a projekt kapcsán, de várhatóan valamikor a nyár folyamán hasíthatnak be a pengék.

2. Dead or Alive 6

Dead or Alive 6

Kifejezetten kedvelt cím a Ringó Csöcsök 6…(?), vagyis a Dead or Alive 6, ami minden eddiginél részletesebben lemodellezett és meganimált genitáliákat ígér a kanos gamerek számára, köszönhetően az új grafikus motor bevezetésének. Viszont ezúttal a fejlesztők gondoltak a nőnemű, vagy homokozós játékosokra is, így a pénisszel megáldott karakterek is kevesebb ruhát kapnak és a testüket is alaposabban kidolgozták. A játékmenetben bevezetésre kerül a tereptárgyak használatának lehetősége és a pályákon több interakcióra számíthatunk, mint korábban, például a nézők visszalökhetik a kizuhant harcost vagy bizonyos szakaszok súlyos sérüléseket okozó robbanással fenyegetnek. A játékmenetben lehetőség lesz az ellenfél támadásait megtörni és az újonnan bevezetett kombó rendszernek hála sokkal látványosabb akciókat és különlegesebb speciális támadásokat hozhatunk létre.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

1. Mortal Kombat 11

Mortal Kombat 11

Nem nevezném merész kijelentésnek, de 2019 legjobban várt verekedős játéka biztosan a Neather Realms fantasztikusan kegyetlen legújabb Mortal Kombatje volt. Az X történetének tovább göngyölítése és pár kedvenc visszatérő karakter mellett (mint Barakka vagy Kabal), kaptunk néhány új harcost is, mint az idővel és homokkal manipuláló Geras. A játékmenetet óvatosan megint finomították és taktikusabbá tették, valamint a lehetőségeink is jobban kibővültek és itt most nem a karakterenkénti speciális támadásokra kell gondolni, hanem a környezet nyújtotta lehetőségekre. Persze még mindig 3D-s karakterek harcolnak két dimenzióban, 3D-s környezetben. A harcrendszerbe újabb mechanikákat zsúfoltak, így ha veszélyesen lecsökkenne az életerőnk, akkor ellőhetünk egy utolsó nagy rohamot, amivel akár még meg is fordíthatjuk a vesztesnek kinéző meccseket. Minden karakter ruházatát és fegyverzetét egyedileg testre szabhatóvá tették, és a sorozat védjegyének számító befejező mozdulatok, azaz a kivégzések is maxi brutálisak lettek. Nincs miről beszélni, valószínűleg a legkirályabb játék lesz az évben a Mortal Kombat 11, de a kategóriájában mindenképpen

Szerintünk ezek lettek volna 2019 legjobb verekedős, bunyós játékai, de ha kifelejtettünk valamit, írjátok meg kommentben.

Még több a témában...

Így bontja a rendet Rambo a Mortal Kombat 11-ben

Sinka Tamás

Új előzetesen mutatják meg barátibb oldalukat a Mortal Kombat 11 harcosai

Fonyódi Dávid

Folytatódik a Mortal Kombat 11 története

Fonyódi Dávid