Game from Wide Screen
Image default
PlayStation Xbox

Titokban elkészült volna az Elden Ring?

Közelebb lehet a játék megjelenése, mint azt gondoltuk volna.

Az elkövetkező év egyik legjobban várt játéka a FromSoftware és a két zseni, George R.R. Martin és Hidetaka Miyazaki Souls-like alkotása az Elden Ring. Nem sokat láthattunk mostanában belőle, mindenki várta bizonyos eseményekre, de sajnos nem tűnt fel sehol. Utoljára a tavalyi E3-on villantotta meg magát egy rövid bejelentő előzetes formájában, a hírek szerint azonban nemsokára sokkal többet tudhatunk majd róla.

Egy Twitch beszélgetés volt nemrég Federico Fossetti-vel, aki Olaszország egyik legnagyobb gamer témájú oldalánál ügyködik. Az ő forrásai szerint már be is fejeződött az Elden Ring fejlesztése, méghozzá pont a Covid járvány nagyobb elterjedése előtt. Ebbe tehát nem szólt bele a vírushelyzet, viszont a játék tökéletesítésébe már annál inkább. Állítása szerint, ha nem lett volna a koronavírus, már a kezünkben tarthatnánk és játszhatnánk az alkotással.

Nem tudjuk pontosan mennyi hiányzik még a kiadáshoz, azonban bizakodásra ad okot, hogy márciusban már a forrás szerint befejezték a fejlesztést és november-december környékén ki is adták volna. Ezek szerint ha el tudták végül kezdeni a végső folyamatokat az Elden Ring kapcsán, akkor a jövő év folyamán már meg is jelentethetik azt. Szerencsére nagyon telített év lesz a következő, a sok eltolt megjelenés miatt csak kapkodhatjuk majd a fejünket a jobbnál-jobb címek között. Nagyon várjuk mi is az alkotást, azonban sajnos nem hivatalos információ ez, szóval jobb minimum egy kis kétkedéssel kezelni.

Még több a témában...

A Sony bejegyezte a PlayStation Experience végjegyét!

Héja Szabolcs

[E3 2021] Egyszerűen fenomenális volt az Xbox műsora!

Héja Szabolcs

[E3 2021] Ez történt az idei Ubisoft Forward keretei között

Héja Szabolcs