Game from Wide Screen
Image default
PlayStation

Szokatlan játékelem szivárgott ki a The Last of Us Part II-ből

A spoiler fóbiások kedvéért csak a cikken belül fejtjük ki miről is van szó.

A spoiler fóbiások kedvéért csak a cikken belül fejtjük ki miről is van szó.

Valahol várható volt, mikor a minap elhalasztották a The Last of Us Part II megjelenését, hogy a játék részei esetleg elkezdenek majd kiszivárogni. Pontosan ez történt tegnap, amikor egy ismeretlen felhasználó eddig nem látott jeleneteket töltött fel a YouTube-ra.

A két részletet villámgyorsan törölték, de tudjuk milyen az internet: nem felejt. Az egyik klip, melyben Ellie és Dina a havas tájban lovagol és folytat diskurzust nem annyira elérhető jelen pillanatban (ahová felkerülnek a részletek, azonnal törlik is őket), de a másik, érdekesebb részlet egyelőre nézhető.

Egy olyan játékelemről van szó, amit eddig még nem láttunk más játékban és amely illeszkedik is a Naughty Dogtól megszokott képbe. Ellie-vel ugyanis gitározni is fogunk tudni a játékban. Az egyik analóg karral hat féle aktuális akkord közül választhatunk (de az L1 és R1 segítségével hozhatunk be újabbakat), a touchpad suhintásával pedig megpendíthetjük a gitárt.

Érdekes megoldás, amely gyakorlatilag egy külön játékot rejt a játékon belül, sokan bizonyára órákat elszórakoznak majd vele és biztosan rengeteg feldolgozást láthatunk majd viszont a közösségi tereken, ha megjelenik majd a The Last of Us Part II. Mivel a törlés veszélye továbbra is fennáll (lévén nem hivatalosan kiadott anyag), álljon itt egy kép is azok kedvéért, akik már későn érkeztek.

Még több a témában...

Az Xbox Series konzolokon is tiszteletét teszi a Quantum Error

Fonyódi Dávid

Végső trailert kapott a Crash Bandicoot 4

Sinka Tamás

A Cyberpunk 2077 sztorija rövidebb lesz mint a Witcher 3 története volt

Fonyódi Dávid

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat