Game from Wide Screen
Image default
PlayStation Xbox

Speciális csukákkal erősít az NBA 2K20

Az új MyPlayer Nation mód mellé még exkluzív cipőkkel is erősít majd a 2K.

Az új MyPlayer Nation mód mellé még exkluzív cipőkkel is erősít majd a 2K.

A várakozás befejeződött és végre kezdetét vette az NBA idei alapszakasza, amelyben találkozott már a két los angelesi sztárcsapat. Ezen alkalomból a 2K bejelentette az NBA 2K20 x Nike Gamer Exclusive programot, ami az új MyPLAYER Nation mód és az NBA szezon kíséretében tegnap vette kezdetét. A program keretében az NBA 2K20 játékosoknak lehetősége van legfeljebb 10 pár hamarosan kapható Nike kosárlabdacipőt nyerniük MyPLAYER karakterüknek játékbeli kihívások teljesítésével.

A MyPLAYER Nation egy új szezon hosszúságú mód, ahol a játékosok egy közösség részeként MyPLAYER karakterük valódi csapatát képviselhetik más játékosokkal. Végigjátszhatják az egész NBA menetrendet, mely során a közösség egészének százalékos teljesítménye határozza meg azt, hogy nyernek vagy veszítenek. A játék során minden meccsen kétszeres mennyiségű tapasztalatot szerezhetnek, valamint olyan további bónuszokat, mint például az esélyt egy Nike Gamer Exclusive cipő feloldására MyPLAYER karakterüknek.

 

„Tudjuk, hogy a játékosaink imádják személyre szabni MyPLAYER karakterüket és mi lehetne jobb mód a megjutalmazásukra, mint a lehetőség, hogy egy kizárólag az NBA 2K20-ben megtalálható, exkluzív Nike Basketball cipőket viseljenek”

– mondta Alfie Brody, a 2K globális marketing osztályának alelnöke. „Alig várjuk, hogy lássuk a rajongókat, ahogy teljesítik a kihívásokat a cipők feloldásáért.” Az első kihívás 2019. október 29-én várható, míg a többi cipő az NBA szezon kulcspillanatai, köztük az NBA All-Star 2020, NBA Playoffs és NBA Finals során lesznek elérhetők.

Még több a témában...

A Sony bejegyezte a PlayStation Experience végjegyét!

Héja Szabolcs

[E3 2021] Egyszerűen fenomenális volt az Xbox műsora!

Héja Szabolcs

[E3 2021] Ez történt az idei Ubisoft Forward keretei között

Héja Szabolcs