Game from Wide Screen
Image default
PlayStation Xbox

Sajnos nem most mutatja meg magát az Elden Ring

A kiállítás egy hivatalos csatornáján erősítette meg ezt a szomorú hírt.

A játék, amely George R.R. Martint is bevonta a világ elkészítésébe. egészen régóta fejlesztés alatt áll. Szinte már csak akkor lepődünk meg, ha valami olyan információ fut be hozzánk, ami esetlegesen elárul valamit erről az alkotásról. Nagyon úgy nézett ki és több informátor is azt pedzegette, hogy a most rendezendő Taipei Game Show-n esetlegesen új anyagot láthatunk majd a From Software új művéből.

Sajnos azonban a kiállítás hivatalos Youtube csatornája ezt nemrég cáfolta. Az üzenet szerint nem láthatunk majd semmi újat a kiállítás folyamán az Elden Ring-gel kapcsolatosan. Úgy néz ki, a játék rajongóinak várniuk kell még egy picit. Jeff Grubb, akinek a múltban sok köze volt különböző dolgok kiszivárogtatásában, egy hozzá intézett kérdéssel a témában úgy válaszolt, hogy „give me 60”.

Valószínűleg ez azt jelentheti, hogy 60 napon belül kapunk valamit az Elden Ring kapcsán. Hivatalosan utoljára a 2019-es E3-on láthattunk róla egy előzetest, azonban azóta semmi információ nem csepegett erről a csatornáról. Természetesen magukat belsős szivárogtatónak mondóktól érkezett ez-az és soknak elég nagy is a valószínűsége, hogy igazságot takar. Jó lenne azonban végre olyanokat is megtudni erről a műről, mint a megjelenési dátum, amit nagyon sokan erre az évre datálnak. Ha nem vetette vissza nagyon a koronavírus a fejlesztés folyamatát, akkor elképzelhető egy idei dátum.

Még több a témában...

A Sony bejegyezte a PlayStation Experience végjegyét!

Héja Szabolcs

[E3 2021] Egyszerűen fenomenális volt az Xbox műsora!

Héja Szabolcs

[E3 2021] Ez történt az idei Ubisoft Forward keretei között

Héja Szabolcs