Game from Wide Screen
Image default
Játékok

Parkolópályára került a Firewatch készítőinek új játéka

Az In the Valley of Gods sorsa a Half-Life: Alyxtől függ.

Az In the Valley of Gods sorsa a Half-Life: Alyxtől függ.

A Firewatch sikerei után a Campo Santo két éve mutatta meg az új játékát a The Game Awardson. A szuper hangulatos In the Valley of Godsról azonban azóta se hallottunk sokat. Kiderült hogy azért, mert jelenleg szünetel a fejlesztése.

2018 tavaszán a Valve felvásárolta a fejlesztőcsapatot, ám akkor arról szólt a fáma, hogy függetlenül működhetnek tovább a Steamet üzemeltető óriás berkein belül. Azonban a cég legfontosabb franchise-ának új epizódja, a Half-Life: Alyx pár héttel ezelőtti bejelentésekor azonban már olvashattuk, hogy a Campo Santo munkatársai is közreműködnek a csak VR-re érkező produkcióban.

Az akkori sejtés mostanára vált biztossá, ugyanis a fejlesztőcég egyik társalapítója, Jake Rodkin hivatalosan is megerősítette az In the Valley of Gods fejlesztésének szüneteltetését, ugyanis a munkatársak a Valve projekteken dolgoznak jelenleg (az említett VR cím mellett a Dota Underlords a másik ‘elrabló’ projekt). Nagyon várjuk a Half-Life: Alyxet is, de őszintén reméljük, hogy nem esik kútba egy másik ígéretes fejlesztés miatta. A játéknak egyébként az ígértek szerint idén kellett volna megjelennie.

Még több a témában...

Egy rajongó teljesen ízekre szedte a Half-Life: Alyx demóját

Sinka Tamás

Végre átélhetjük milyen lesz a Half-Life: Alyx

Sinka Tamás

Megvan mikor jön a Half-Life: Alyx

Sinka Tamás