Game from Wide Screen
Image default
Xbox

Parkolópályára került a Cyberpunk 2077 többjátékos módja

A CD Projekt RED a javítások elkészítését helyezte a prioritási lista elejére.

A CD Projekt RED játéka körül kezd a botrány egyre jobban gyűrűzni. A sok ígéret és a jelentős tőzsdei visszaesés mellett már a Microsoft Store és a PlayStation Store (ők már le is vették az alkotást a kínálatukból) is visszafizeti a náluk vásárolt játékok árát. Ez egészen példa nélküli, hiszen nem igazán láttunk még ilyet az elmúlt időkben. Szépen kirajzolja a probléma nagyságát az ilyen féle akció.

Elég sok minden visszaszorul így a prioritási listán, amely a játék megjelenése után következett volna. Az elsődlegességet jelenleg most a hibajavítások teszik ki, azután következik a next-gen verzió és az egyjátékos DLC. Ezekkel a komponensekkel csúszott egy kicsit hátrébb a belengetett többjátékos mód fejlesztése.

Az első javítások már ki is jöttek hozzá, így egy picit stabilabb lett minden platformon. Nem csak a „sima” Xbox One és a PS4 gépeken voltak ám problémák, hanem az erőgépként tekintett Series X-en és bizony a számítógépeken is. Érdekességképpen a PS5-ön egészen szépen fut az alkotás. A CD Projekt RED vezérigazgatója Adam Kicinski szerint a kialakult szituációt látva még túl korai a multiplayer kapcsán bármit is nyilatkozni.

Állítása szerint most teljes mértékben a játszhatóság javításával vannak elfoglalva, minden erőforrásukat leköti ez jelenleg. Jövő év elejére viszont a menetrend szerint már két combosabb patch is érkezni fog, és utána valószínűleg már fog tudni nyilatkozni a többjátékos mókáról. Aki tehát a multiplayert várja, hogy megérkezzen Night City-be, az leghamarabb valamikor jövő év elején fog hallani felőle bármit is.

Még több a témában...

[E3 2021] Egyszerűen fenomenális volt az Xbox műsora!

Héja Szabolcs

[E3 2021] Ez történt az idei Ubisoft Forward keretei között

Héja Szabolcs

Mit tudhattunk meg a titokzatos Elden Ring kapcsán?

Héja Szabolcs