Game from Wide Screen
Image default
Játékok

Őrület: A Blizzard rajzfilmesítette a StarCraft Remasteredöt

Mekkora poén, hogy az egyik legzseniálisabb RTS-t végre rajzfilmes környezetben is élvezhetjük, egyetlen szépséghibája a dolognak, hogy pénzt kérnek érte.

Mekkora poén, hogy az egyik legzseniálisabb RTS-t végre rajzfilmes környezetben is élvezhetjük, egyetlen szépséghibája a dolognak, hogy pénzt kérnek érte.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Egy kifejezetten profi modról beszélhetünk, elvégre a Blizzard kereskedelmi forgalomba hozta, ugyanis a StarCraft: Cartooned verzióját szeretnénk kipróbálni, nem elég, hogy rendelkeznünk kell a StarCraft: Remasteredel, de még plusz 10 eurót is át kell passzolnunk a hóviharos brigádnak. A múlt év BlizzConját látva siralmas lehet a helyzet a stúdiónál, elvégre már jó ideje nem tudtak új IP-t letenni az asztalra, az Overwatch volt az utolsó eredeti alkotásuk. Már több, mint 3 éve csönd van náluk, csak régi sikercímek felújításaival próbáltak bevételre szert tenni (WarCraft 3 Reforged, World of Warcraft Classic), na meg a Hearthstone-t fejik és kínos mobilos Diabloval riogatják a rajongókat.

De térjünk vissza a StarCraft: Cartoonedhoz, ugyanis a Carbot Animation stílusában készült, elképesztően jópofa mod, alaposan feldobja a játékélményt és szinte minden területen rajzfilmesíti a játékot. A cuki karakterek és egyszerű stílusos formák révén, mintha egy teljesen új játékhoz lenne szerencsénk, ami még a küldetések előtti eligazító képernyőt is cartoon külsővel ruházza fel. Ez egy eredeti és leleményes ötlet volt a Blizzardtól, azonban azt döntse el mindenki maga, hogy ez megér-e számára 10 eurócskát.

Még több a témában...

Hivatalos a Diablo 2 Resurrected

Héja Szabolcs

Ingyenes Overwatch az ünnepekre

Bukor Márk

Újra megmutatta magát a Diablo Immortal

Sinka Tamás