Game from Wide Screen
Image default
PC PlayStation Xbox

Nyáron érkezik a The Dark Pictures Anthology következő epizódja

A Little Hope egy isten háta mögötti városkába kalauzol el a hajós utazás után.

A Little Hope egy isten háta mögötti városkába kalauzol el a hajós utazás után.

Végre hallunk valamit a The Dark Pictures Anthology: Little Hope felöl. A Man of Medan ugyan nem volt akkor durranás, mint amit az Until Dawn után vártunk, a Supermassive Games kicsit vissza is vett a tempóból és az eredetileg félévente tervezett (egymástól független) folytatásokra kicsit több időt szán.

Ennek megfelelően az új epizód idén nyáron érkezhet, de sajnos ettől pontosabbat nem árultak el. Kaptunk egy új videót ugyan, de a képsorok nagy része inkább az előző rész dicsőítése, valamint az annak végén már feltűnt teaser az új részből. Pár friss screenshottal azért gazdagabbak lettünk a (körülbelüli) megjelenési dátumon kívül.

A történetről annyit azért tudunk, hogy Little Hope elhagyatott városában csapdába esve és elzárva, négy kollégistának és professzoruknak kell elmenekülniük az átláthatatlan ködön keresztül őket fáradhatatlanul üldöző rémálomszerű vízióktól. Ahogy bejárják a várost kiutat keresve, meg kell érteniük az események okát, a gonoszság forrását, és azt, hogyan kapcsolódik mindez hozzájuk.

Még több a témában...

A Sony bejegyezte a PlayStation Experience végjegyét!

Héja Szabolcs

[E3 2021] Egyszerűen fenomenális volt az Xbox műsora!

Héja Szabolcs

[E3 2021] Ez történt az idei Ubisoft Forward keretei között

Héja Szabolcs