Game from Wide Screen
Image default
PlayStation Xbox

Nézzünk egy pár fontos dolgot a Borderlands 3-ról

A pénteken megjelenő alkotásról egy pár fontosabb információt említünk meg Nektek a rajt előtt.

A pénteken megjelenő alkotásról egy pár fontosabb információt említünk meg Nektek a rajt előtt.

Habár a Borderlands 3 péntekig nem jelenik meg, a hivatalos launch trailer már megérkezett! Ha meg akarod nézni, hogy az új, badass Vault Hunterek miként robbantanak fel pár pszichopatát, és hogy néznek szembe a Calypsókkal, miközben egy király Queen-dal szól a háttérben, csak lesd meg az alábbi videót!

 A Borderlands 3 ezen hét péntekén, szeptember 13-án jelenik meg PlayStation 4-re és Xbox One-ra, digitálisan pedig PC-re is. Ha kíváncsi vagy, mikortól élesednek a szerverek, olvasd el ezt a hasznos blogbejegyzést. Nem vagy biztos abban, hogy a PC-d bírni fogja a sok őrültséget? Akkor kattints ide, és ismerd meg a Borderlands 3 minimum és ajánlott gépigényét. Így már egy komplexebb képet kaphatsz arról, milyen textúrák fognak randalírozni a képernyődön.

Még mindig itt vagy? Akkor nézd meg azt a temérdek újdonságot, amit a PAX Westen jelentettek be, beleértve a True Vault Hunter módot, a Mayhem módot, és a Guardian rankot. Igen, jól gondolod, ehhez is van egy blogbejegyzésünk! Érdemes elolvasni, hiszen rengeteg plusz információt tudhatsz meg a játékról. Nemsokára mi is hozunk egy tesztet a játékról, amelyben megtudhatjátok milyen minőségű is az a rengeteg móka, amelyet a Borderlands 3 rátok fog szabadítani. És ne feledjétek, az őrület ideje hamarosan beköszönt!

Még több a témában...

A Sony bejegyezte a PlayStation Experience végjegyét!

Héja Szabolcs

[E3 2021] Egyszerűen fenomenális volt az Xbox műsora!

Héja Szabolcs

[E3 2021] Ez történt az idei Ubisoft Forward keretei között

Héja Szabolcs