Game from Wide Screen
Image default
Nintendo PC PlayStation Xbox

Nem kap demót a FIFA 21, de jó okkal döntött így az EA

Akadnak azonban jobb hírek is.

A FIFA rajongók megszokhatták, hogy kedvenc sportjátékuk minden évben megjelentet egy kipróbálható verziót. A demó mindig pár héttel a megjelenés előtt érkezik, a kiemelt csapatok közül választhatunk, és 4-4 perces félidők során vehetjük szemügyre, mi változott az előző szezon óta. Ez a hagyomány most megszakad, az EA Sports ugyanis egy hivatalos tweet formájában jelezte, a FIFA 21-be nem kóstolhatunk bele idő előtt.

Ennek okát abban határozták meg, hogy a legjobb játékélmény elérése érdekében a fejlesztőcsapatnak teljes mértékben koncentrálnia kell a végleges játékra, és így nem jut idő a demó kiadására. Őszintén szólva, ez egy teljesen érthető álláspont, főleg annak tükrében, hogy a FIFA nagyjából fix vásárlóbázissal rendelkezik, és eddig sem volt jellemző, hogy a demó kiadása után jelentősen megnőtt volna az előrendelők száma. Idén ráadásul a next-gen porttal is foglalkoznia kell a csapatnak, ami szintén komoly erőforrásokat foglal le.

Azonban egy jó hírrel is jelentkezett a stúdió, ami a frissen átnevezett EA Play szolgáltatáshoz kapcsolódik. Az előfizetéses szolgáltatás felhasználóinál már szeptember 31-én elhangzik a kezdő sípszó, ugyanis a Madden 21 és a UFC 4 után a FIFA 21 is megkapja a 10 órás full game trial opciót. Ezen felül a különleges kiadások előrendelői 3 napos early access hozzáféréshez juthatnak, a teljes közönség pedig október 9-én rúghat majd labdába.

Még több a témában...

A Sony bejegyezte a PlayStation Experience végjegyét!

Héja Szabolcs

Jövőre érkezik a Zelda Breath of The Wild folytatása!

Héja Szabolcs

[E3 2021] Egyszerűen fenomenális volt az Xbox műsora!

Héja Szabolcs