Game from Wide Screen
Image default
PlayStation Xbox

Nem is olyan sokára új Assassin’s Creed rész érkezhet

A franciák nem állnak le, lassan futószalagon szállítják a történelmi címeket.

Sokan még csak most kezdtek játszani az Assassin’s Creed legújabb felvonásával, ami egészen a Vikingek koráig vitt vissza az időben. A Valhalla egészen remek alkotás lett és az idővel és a frissítésekkel csak egyre jobb lesz. Valószínűleg nem is olyan sokára már valami féle DLC-k is elkezdenek majd szállingózni Eivor történetéhez, szóval a Ubisoft Montréal-nak van bőven dolga mostanság.

A hírek szerint azonban idén, legkésőbb jövő tavasszal is fog érkezni egy Assassin’s Creed rész, amit egy bennfentes forrás is alátámasztott. A fent felsorolt okok miatt (meg mert konkrétan most jött ki a játékuk) természetesen nem a Montréal gárdája fogja azt szállítani. A legesélyesebb nevező a Ubisoft Sofia, amely az Assassin’s Creed Rouge-t és az Origins The Curse of the Pharaohs kiegészítőjét tudhatta mostanság maga mögött. 

A pletykált megjelenési dátum 2021 Karácsonyára, illetve 2022 első felére tehető. Ez akár még helyes is lehet, hiszen az utolsó munkájuk óta már lassan három év telt el és mint tudhatjuk, a Ubisoft háza táján ilyenkor már szokás kidobni egy új produktumot. A történelmi elhelyezkedéséről még nem tudunk semmit, szóval csak találgatni lehet. Egy korábbi 4chan-es szivárgás alapján a 100 éves háború Franciaországában fogjuk majd magunkat találni a következő bérgyilkos bőrében. Másik pletyka viszont Oroszlánszívű Richárd páncélját emlegette, amely egy egészen más korba teleportálna el minket.

Még több a témában...

[E3 2021] Egyszerűen fenomenális volt az Xbox műsora!

Héja Szabolcs

[E3 2021] Ez történt az idei Ubisoft Forward keretei között

Héja Szabolcs

Mit tudhattunk meg a titokzatos Elden Ring kapcsán?

Héja Szabolcs