Game from Wide Screen
Image default
PlayStation

Nem is olyan sokára érkezhet a Death Stranding Extended változata

Kojima mesterműve egy iparági belsős szerint belátható időn belül új tartalmakkal bővül.

Természetesen még sem a Sony, sem maga Kojima nem erősítette meg a híresztelést, azonban egy iparági bennfentes szerint tényleg nem kell már olyan sokat várni a régen pletykált változatra. Ez ha minden igaz PS4 és PS5 konzolokra lesz majd elérhető és még új sztori elemeket is tartalmazhat Navtra elmondása alapján. Ő már korábban többször is megbízhatónak bizonyult a PlayStation belső ügyeit tekintve, tehát valamilyen szinten lehet adni az információira.

Az értesülés még most is áll, miszerint ha lesz is egyfajta lehetőség az új verzióra váltani a „régit”, az akkor is fizetős lesz, hiszen teljesen új történeti elemeket is tartalmaz majd és nem csak egy grafikai felújításon esik át Kojima alkotása. Minden információ szerint ha még nem játszottunk ezzel az alkotással, akkor mindenképpen megéri megvárni az új verzió kiadását.

Mikor is lesz ez az omniózus pillanat? Messzemenő találgatásokba nem mennénk bele, de Navtra szerint legkésőbb egy hónapon belül meg fog történni a leleplezése. Valamikor ilyen időtájt számíthatunk majd az új Life is Strange felvonás bemutatására is, amelynek a kiszivárgott értesülések alapján Life is Strange : True Colors lesz majd a címe. Ezek az információk így már egy esetlegese új State of Play-t is feltételezhetnek, aminek sokkal erősebb kínálata lehet, mint az előzőnek volt

Még több a témában...

A Naughty Dog bemutatta a The Last of Us Part I egyik kulcskarakterének látványos új modelljét

Kévés Bence Mihály

Horizon: Forbidden West teszt

Orosz Ferenc

A Sony bejegyezte a PlayStation Experience végjegyét!

Héja Szabolcs