Game from Wide Screen
Image default
Játékok

Nem is olyan sokára bemutatkozik az idei Battlefield

Egy hivatalos blogbejegyzés szerint nem is kell már olyan sokat várnunk pár újabb információra.

Az szinte már biztos, hogy idén ősszel is nagy harc lesz majd a legjobb és legnépszerűbb FPS szerepéért. A nevezők között lesz többek között a Call of Duty második világháborús felvonása, a Halo Infinite, továbbá a Battlefield legújabb része is. Hogy melyik kerül ki győztesként, azt még nagyon korai lenne jósolgatni is, de az utóbb felsorolt alkotás nagyon erős ütőkártyákkal rendelkezik…

Az EA hivatalos oldalán jelent meg egy blogbejegyzés, amiben egy picit részletesebben mesélnek a játékról. Ebből megtudjuk, ha minden igaz, akkor a címe egészen egyszerűen csak Battlefield lesz. Az eddigi legambiciózusabb projekt a széria történetében, öt stúdió dolgozik jelenleg a fejlesztésén. Nagyon jól is halad az alkotás, szóval nem kell félnünk attól, hogy a kiadásra csak félkész terméket kapunk majd.

Nem is olyan sokára szerencsére már majd láthatjuk is hivatalosan ezt az alkotást. Eddig csak nagyrészt Tom Henderson információiból tudtunk tájékozódni, azonban most úgy néz ki a közeljövőben várhatunk valami nagyobb dolgot az EA-től. Azt is megtudhattuk, hogy már elég erősen folynak a napi tesztek a játékkal, így valószínűleg egészen jól állnak vele. Ha a leírásra támaszkodunk az is kiderül belőle, hogy csak következő generációs konzolokra és PC-re fog majd érkezni. További örömre ad okot, hogy 2022-ben megjelenik majd egy mobilos Battlefield is, reméljük tényleg nem olyan sokára fognak érkezni az újabb információk.

Még több a témában...

Battlefield 2042 lesz hivatalosan is a DICE új lövöldéjének címe

Héja Szabolcs

Jövőhéten bemutatkozik a legújabb Battlefield is!

Héja Szabolcs

Képek a Battlefield 6 előzeteséből, de nem úgy ahogy elsőre gondolod

Héja Szabolcs