Game from Wide Screen
Image default
PlayStation Xbox

Nagyon jól halad a Battlefield új része

Egy hivatalos bejelentés alapján nagyon ígéretesnek tűnik az idén ősszel érkező Battlefield rész.

A sok rossz hír és jövőre tolás között most érkezett számunkra egy jó hír, miszerint a DICE idei Battlefield része sokkal jobban halad a vártnál. Annyira jól, hogy már a sorozat történetének leghamarabbi alfa verziója is elkészül nem is olyan sokára. Az ígéretek alapján teljes mértékben ki fogja használni az új-generációs hardverek adta lehetőségeket, a fejlesztők szerint egész lehengerlő látványt és játékmenetet kapunk majd.

Az EA elmondása alapján elképesztően jó munkát végzett a csapat még ilyen nehéz időkben is, hiszen a projekt munkálatait nagyrészt otthon végzik. A nagy munka miatt olyan lépésre kényszerültek, hogy már a Criteron csapata is bedolgozik a Battlefield-be. Átcsúsztatták a jövő évre a Need for Speed új részét, hiszen mindkét csapat teljes erőbedobással a lövöldén dolgozik.

A stúdión belül már többen látták az új Battlefield első előzetesét és nagy várakozásokat fűznek hozzá, hiszen elmondásuk szerint zseniális és lenyűgöző lett. Nagyon mozgalmas és sikeres évet jósolnak az alkotásnak és az ősz egyik sikervárományosának tartják. Az elmondottak alapján két lehetőség merült fel bennünk.

Az egyik, hogy idén tényleg egy teljesen új Battlefield élményt kaphatunk, hiszen ennyire sokan dolgoznak rajta. A másik lehetőség, hogy nagyon rosszul haladnak vele és ezért kellett a Criterion. Az idő majd eldönti, melyik is az igaz, mindenesetre azt is megtudhattuk, hogy több mint 35 projektet kalapálnak jelenleg az EA berkein belül.

Még több a témában...

A Sony bejegyezte a PlayStation Experience végjegyét!

Héja Szabolcs

[E3 2021] Egyszerűen fenomenális volt az Xbox műsora!

Héja Szabolcs

[E3 2021] Ez történt az idei Ubisoft Forward keretei között

Héja Szabolcs