Game from Wide Screen
Image default
Játékok

Nagyon érdekes dolgok történnek a Call of Duty háza táján

Egy Call of Duty hírekben otthon lévő oldal próbálta tisztázni a sorozat körül felröppent pletykákat.

A tegnapi nap elterjedt egy pletyka, amit meg is osztottunk veletek, miszerint valaki tesztereket kérdezett meg a következő Call of Duty felvonás dolgairól. Jeleztük azt is, hogy érdemes ezt most a szokásosnál jóval nagyobb óvatossággal kezelni, hiszen a 4Chan-ről származik. A Call of Duty hírekben általában nagyon otthon levő és az Activison háza táján több ismerőssel rendelkező ModernWarzone.com próbálta egy picit tisztázni ezt a helyzetet.

Ebben kijelentik, hogy több belsős szerint nem pontos pletykákat kaptak fel a tegnapi nap folyamán. Szerintük a hivatalos munkacím, az a Call of Duty WWII: Vanguard. Ez állításuk alapján teljesen biztos információ, szóval jó rálátást tudunk kapni arról, merre megy majd a sorozat. Megerősítést nyert az is, hogy a Sledgehammer Games fejleszti ezt az alkotást. Már a címből is megtudhatjuk, hogy semmi köze sem lesz a modern hadviseléshez ennek a résznek. 

Egész érdekes azonban az az információ is, hogy pár cutscene a hírek szerint az 1950-es években játszódik és mint tudhatjuk, a második világháború már 1945-ben véget ért. Az oldal a beszámolók alapján teljesen lehetségesnek tartja, hogy ebben a fikcióban a második világégés nem ért véget 45-ben és még az 50-es években is tart a csetepaté. Természetesen ez a rész is hozzáteszi majd a magáét a Warzone keretein belül és már csak ezért is lenne hihetőbb ez a setting, hiszen nemsokára a Black Ops Cold War dizájnja is tiszteletét teszi a free to play lövöldében.

Még több a témában...

Megérkezett a 120 FPS-es üzemmód is a Call of Duty Warzone PlayStation 5-ös változatába!

Héja Szabolcs

Egy rejtélyes játék jelent meg a PlayStation áruházában

Héja Szabolcs

Egy új pletyka szerint egészen minőségi lesz az idei Call of Duty

Héja Szabolcs