Game from Wide Screen
Image default
PCPlayStationXbox

Monster Hunter kollaboráció a Monster Hunter World: Iceborne világában

A film és a videójáték világai találkoznak.

A Monster Hunter – Szörnybirodalom mozifilm közeledő premierje alkalmából a Capcom limitált idejű, a film inspirálta Event Quest küldetésekre invitálja az Ötödik Flotta vadászait 2020. december 4-től a Monster Hunter World: Iceborne világában. Paul W. S. Anderson várva-vált filmje Milla Jovovich főszereplésével kelti életre a nagysikerű Monster Hunter: World videójátékot. Az említett cím világszerte már 16 millió példányban kelt el. A két Monster Hunter világ találkozásának megünneplésére egy új előzetes is érkezett. Ez betekintést enged a kollaborációs tartalmakba, ahogy a Milla Jovovich által alakított Artemis megérkezik a Monster Hunter World: Iceborne-ba.

A különleges, kétrészes Event Quest küldetés során a vadászok először szembenézhetnek a filmben is felbukkanó, félelmetes Black Diablos haragjával. Majd megpróbálnának felülkerekedni a hatalmas Greater Rathalos erején. A vadászoknak minden fogra és karomra felkészültnek kell lenniük, ezek a küldetések ugyanis csupán a Master Rank megszerzése után elérhetők. Azok a kitartó vadászok, akik sikeresen teljesítik őket különleges felszereléssel, réteges páncélzattal, új címekkel, új Guild Card háttérrel és pózzal gazdagodnak. Emellett 2020. november 27-től limitált ideig a játékosok egy hasznos tárgyakkal teli csomagot is felmarkolhatnak bejelentkezési bónuszként a film közeledő premierjét ünnepelve.
 
Az alapjátékot és a kiegészítőt is tartalmazó Monster Hunter World: Iceborne Master Edition országszerte kapható PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra.

Még több a témában...

A Naughty Dog bemutatta a The Last of Us Part I egyik kulcskarakterének látványos új modelljét

Kévés Bence Mihály

Horizon: Forbidden West teszt

Orosz Ferenc

A Sony bejegyezte a PlayStation Experience végjegyét!

Héja Szabolcs