Game from Wide Screen
Image default
PlayStationXbox

Mit kell tudni az Outriders világáról?

Egy igazán összeszedett videót láthatunk, amiből rengeteg dolog derül ki.

A demó hatalmas sikerét követően, amit több, mint 2 millió játékos próbált ki az első héten, és először adott betekintést az Outriders sötét, sci-fi kampányának történetébe, intenzív küzdelmeibe, pusztító zsákmányaiba és mély RPG rendszereibe, most pedig a ’This is OUTRIDERS 101’ előzetes fed fel újabb részleteket arról, mire is számíthatnak a játékosok Enoch felfedezése során.

A demó csupán a kezdet, az Outriders ugyanis több, mint 30 órányi kalandot tartogat egy vad és ellenséges bolygón, miközben felfeded egy valahol a horizonton túlról sugárzott adás mögötti rejtélyt, és képességeidet fejlesztve próbálsz minden elképzelhetőnél erősebbé válni. Szerezz brutális és őrült fegyvereket és felszerelést, szabd őket testre játékmenetet befolyásoló módosítók széles kínálatával, és vesd be a rugalmasan alakítható kasztrendszert saját egyedi játékstílusod megalkotásához. Az Outriders 2021. április 1-i megjelenésekor te válsz a harctér félistenévé és az emberiség utolsó reményévé.

Látható tehát, hogy már igazán nem kell sokat várnunk arra, hogy teljes hosszában kipróbálhassuk az alkotást. Az ember által még háborítatlan vidék nagyon veszélyes minden oda utazóra és rengeteg csodás tartalom várja majd a játékost. Elképesztően izgalmasan ért véget a demó, így már tűkön ülve várjuk, hogy folytathassuk a történetet, hiszen nagy érzékkel talán a „legrosszabbkor” vágták el. További jó hír, hogy az Xbox Game Pass Ultimate kínálatában már a megjelenése első napjától elérhető lesz a felhasználók számára.

Még több a témában...

A Naughty Dog bemutatta a The Last of Us Part I egyik kulcskarakterének látványos új modelljét

Kévés Bence Mihály

Horizon: Forbidden West teszt

Orosz Ferenc

A Sony bejegyezte a PlayStation Experience végjegyét!

Héja Szabolcs