Game from Wide Screen
Image default
PlayStation

Minden eddiginél több exkluzív tartalommal fog majd rendelkezni a PS5

Rengeteg minőségi tartalmat fognak majd kínálni ebben a generációban is a japánok.

Azt már szinte megszokhattuk, hogy a Sony egyik legnagyobb vevőcsalogatója és aduásza a játékkínálata. Olyan magas minőségre sikerült ezeket az alkotásokat belőni, hogy rengetegen csak ezek miatt veszik meg a legújabb PlayStation-t. Pontosan tudják ezt a japánok is, ezért rákapcsolnak még jobban az exkluzív tartalmak gyártására a mostani generációnál.

A PlayStation Studios feje, Hermen Hulst nemrég adott egy interjút a Wired-nek és ebben nagyon sok érdekességet megtudhattunk az elkövetkező időkről. Több mint 25 first-party cím van jelenleg fejlesztés alatt és ennek minimum a fele teljesen új IP. Nyilván nagy a szórás a(z) AAA-s alkotások és az indie játékok között, azonban megnyugtatta a rajongókat, hogy az előbbiből is rengeteg áll majd a játékosok rendelkezésére.

Kicsit megemlékeztek még az idei évről is, hiszen nem is olyan sokára érkezik majd a Ratchet&Clank : Rift Apart és a cikk szerint még az idei évben tiszteletét teszi a Horizon Forbidden West is. Természetesen mindkét alkotás teljesen ki fogja használni a PS5 által adott lehetőségeket, így megint adott a gyakorlatilag töltőképernyő nélkül játék és rendkívül élvezetes lesz már szokás szerint a haptikus visszajelzés is. A jövő tehát fényes a PS5 előtt, a kérdés már csak az, mikor lehet majd hozzájutni ehhez a zseniális konzolhoz.

Még több a témában...

A Naughty Dog bemutatta a The Last of Us Part I egyik kulcskarakterének látványos új modelljét

Kévés Bence Mihály

Horizon: Forbidden West teszt

Orosz Ferenc

A Sony bejegyezte a PlayStation Experience végjegyét!

Héja Szabolcs