Game from Wide Screen
Image default
PlayStation

Min dolgozik az Insomniac?

Egyszerű kérdésnek tűnik, de elképzelhető, hogy van benne egy-két csavar is.

A kérdést egészen gyorsan le lehetne lőni azzal, hogy természetesen most még a Ratchet&Clank : Rift Apart fejlesztgetésével tölti a brigád nagy része az idejét, hiszen nagyjából két hónap múlva meg is kapjuk a két bohókás hős PS5-ös kalandját. De nem ilyen egyszerű a dolog, hiszen szinte biztosan több projektet is futtatnak a háttérben. Azért került elő most ez, mivel a stúdió művészeti vezetőjének LinkedIn profilján megjelent, hogy egy még be nem jelentett projekten munkálkodik jelenleg. Na de mi lehet ez?

A válasz valószínűleg egészen egyszerű, hiszen a jelenlegi sikerek után nem hisszük, hogy engedne a Sony nekik bármi mást a Spider-Man folytatásán kívül. Túl jó lett ahhoz az első rész és a Miles Morales is, hogy ne üssék addig a vasat, amíg meleg. Ráadásul több riport is megjelent korábban már ezzel az alkotással kapcsolatosan, amely bizonyos karaktereket is kivesézett és a folytatás mikéntjét is előrevetítette.

Mi van akkor azonban, ha nem ez az egyetlen projekt, amire koncentrálnak? Nagyon sokan emlegetik ezzel kapcsolatosan valamiféle módon a Resistance sorozatot. A már megszokott módszer szerint egy remake-kel egészen közel lehetne hozni ezt a szériát is a gamingbe frissen becsatlakozottak számára. Továbbá, szinte biztosan meleg fogadtatásra találna az eredeti játékot próbálók körében is. Az tehát biztos, hogy dolgoznak egy be nem jelentett AAA projekten és valószínűleg ezek közül az egyiken, illetve lehetséges hogy mindkettőn. Ti melyiket látnátok szívesebben?

Még több a témában...

A Naughty Dog bemutatta a The Last of Us Part I egyik kulcskarakterének látványos új modelljét

Kévés Bence Mihály

Horizon: Forbidden West teszt

Orosz Ferenc

A Sony bejegyezte a PlayStation Experience végjegyét!

Héja Szabolcs