Game from Wide Screen
Image default
PlayStation Xbox

Mely játékok késhetnek és melyek érkezhetnek 2021-ben?

A Hogwarts Legacy elhalasztásával kapcsolatban összeszedtük, mely játékok késhetnek és melyek jöhetnek időben idén.

Egy tegnap felkerült tweet alapján sajnos nem kapjuk meg idén a varázslatok világában játszódó szerepjátékot. Egyelőre 2022-re lett halasztva a Hogwarts Legacy, amit valószínűleg már tartani is tud. Jason Schreier szerint nem ez lesz az egyetlen alkotás, amelyik az eltolás sorsára fog jutni, sok-sok követi majd. Ezen felbuzdulva nézzük is meg, mi lehet a helyzet az idei címekkel.

Kezdenénk a címben említett játék kiadójának másik nagyobb alkotásánál. A Gotham Knights valószínűleg még idén meg fog érkezni, ugyanis tavaly már egészen szép demot láthattunk belőle és a pletykák szerint 2020 végén már meg is kellett volna jelennie, ha nem lett volna a Covid. Másik eléggé biztos szereplőnk a Halo Infinite. Nehezen tudjuk elképzelni, hogy a szinte kész alkotás kapjon még egy nagyobb csúsztatást az előző után. A Sony háza tájáról is van egy hasonló, ugyanis a Horizon Forbidden West-et már elég régen fejlesztgethetik és mivel érkezik PS4-re is, így rengeteg dolgot használhatnak fel a Zero Dawn-ból.

Most nézzünk egy párat, amit valószínűleg idén nem foghatunk a kezünkbe. Annyira nem láttunk még semmit belőle, hogy a God of War Ragnarök gyaníthatóan már csak a 2022-es évben villogtathatja meg magát. Persze egészen más a szituáció, ha tényleg érkezik PS4-re is, és így az előző játék rengeteg elemét fel tudják használni. Mindenesetre szkeptikusak vagyunk a dologgal. A Starfield sem éppen mutat magáról sok életjelet, itt is benne van a pakliban, hogy leghamarabb jövőre láthatunk belőle valamit. 

Az Elden Ring is igazán misztikus az utolsó villanása óta. Sokan már a múlt évben várták, a hírek szerint nagyon jól állnak a fejlesztéssel is, de valamilyen okból új előzetest sem kaptunk hozzá. Ehhez hasonló a szituáció a Skull&Bones esetében is, amely érzetre már szinte örökké készül. Nagyon halovány az év egyelőre, reméljük nemsokára jobban be fog indulni és kapunk konkrét dátumokat is a játékokhoz és nem is lesz nagyon sok elhalasztva belőlük.

Még több a témában...

Ezek lesznek a márciusi PlayStation Plus játékok

Héja Szabolcs

Ezek történtek az idei első State of Play folyamán

Héja Szabolcs

Úgy néz ki meg is van az esti State of Play egyik címe

Héja Szabolcs