Game from Wide Screen
Image default
Xbox

Mégsem lesz tele játékokkal az Xbox műsor a hónap végén?

Az Xbox marketingese nem fűzne ilyen nagy reményeket a márciusi programhoz.

Futótűzként terjedt a sajtóban az a híresztelés, miszerint a Sony után a Microsoft is megtartja idei első saját játékokat bemutató műsorát valamiféle Inside Xbox keretein belül. Már azt is lehetett hallani, hogy ott bizony nagy játék leleplezésre kell majd számítanunk és a Starfield-től elkezdve az Indiana Jones-on át, egészen az Elden Ring-ig mindent látni fogunk, ami szemnek és szájnak ingere.

Aaron Greenberg most ezeket a várakozásokat hűtötte le egy picit. Az Xbox marketingese szerint vannak ugyan készülőben dolgok, de semmi olyan nem fog érkezni a közeljövőben, amiben játékbejelentéseket vagy világpremiereket láthatnánk. Fontos azonban megjegyezni, hogy mostanában ez Greenberg taktikája. Mindig próbálja a várakozásokat lejjebb vinni, hogy ne legyenek csalódottak a játékosok.

Mivel hivatalos információ, így szinte biztosnak vehetjük, hogy itt nem fogjuk látni az Elden Ring-et. A volt GameInformer-es Imran Khan szerint azonban jönni fog egy előzetes és információk nem is olyan sokára. Nem valami nagy showműsor keretein belül, hanem egyszerűen csak majd közzé fogják tenni az interneten és hagyni, hogy a fanok tegyék a dolgukat. Már csak az a kérdés, a Bandai Namco és a From Software mikor gondolják úgy, hogy megmutatják az alkotást, főleg annak a fényében, hogy a pletykák szerint idén virtuális sem lesz E3…

Még több a témában...

[E3 2021] Egyszerűen fenomenális volt az Xbox műsora!

Héja Szabolcs

[E3 2021] Ez történt az idei Ubisoft Forward keretei között

Héja Szabolcs

Mit tudhattunk meg a titokzatos Elden Ring kapcsán?

Héja Szabolcs