Game from Wide Screen
Image default
PCPlayStationXbox

Megjelenési dátumot kapott a PACER

Nem kell sokat várni a futurisztikus versenyekre.

Az R8 Games csapata bejelentette, idén ősszel megjelentetik régóta készülő játékukat, a PACER-t. A projekt eredetileg Formula Fusion címen futott, de ezt a verziót visszavonták, és más néven folytatták a fejlesztést.

A PACER-t lényegében a Wipeout széria szellemi utódjaként lehet jellemezni. 2075-ben járunk, a Pacer World Championship nevezetű eseményen, ahol bizonyítanunk kell, hogy mi vagyunk a galaxis legjobb pilótái. Ezt antigravitációs versenypályákon kell megtennünk, miközben a pilóták azon is ügyködnek, hogy fegyverekkel felszerelt járműveikkel kiiktassanak minket. Egy látványos előzetes is érkezett a bejelentés mellé, amely nagyjából tükrözi, milyen tempót és hangulatot érdemes várnunk.

A digitális áruházakba felkerült leírás alapján bőven lesz mivel elütnünk az időt. Tizennégy különböző pályán száguldozhatunk 400km/h kategóriától egészen 1000 km/h-ig, ráadásul ezt nem csak a mesterséges intelligencia ellen tehetjük meg. Egy masszív multiplayer mód is helyet kap a játékban, ahol akár egyszerre tízen is borsot törhetünk egymás orra alá.

A PACER szeptember 17-én érkezik PlayStation 4 és Xbox One platformokra, valamint PC-re, utóbbin kizárólag a Steam kínálatában lesz kapható.

Még több a témában...

A Naughty Dog bemutatta a The Last of Us Part I egyik kulcskarakterének látványos új modelljét

Kévés Bence Mihály

Horizon: Forbidden West teszt

Orosz Ferenc

A Sony bejegyezte a PlayStation Experience végjegyét!

Héja Szabolcs