Game from Wide Screen
Image default
PlayStation Xbox

Megjelenési dátumot kapott a FIFA 21 next-gen változata

Heteken belül megtelnek a lelátók.

Az Electronic Arts hivatalos csatornáin jelentette be, hogy még idén belekóstolhatunk a FIFA 21 next-gen változatába, és tisztázták azt is, hogyan fog működni a kompatibilitásért felelős Dual Entitlement program.

A Dual Entitlement megoldás lehetővé teszi, hogy a jelenlegi konzolokra megvásárolt példányokat a megfelelő konzol next-gen párjára frissítsük, azaz a PS4 játékosok felár nélkül jutnak hozzá a PS5 kiadáshoz, míg az Xbox One közönsége az Xbox Series S/X változathoz. Ez minden jelenleg kapható kiadásra igaz, függetlenül attól, hogy dobozosan vagy digitálisan vásároltuk meg a játékot, és az Ultimate és Champions kiadások sem változtatnak a helyzeten. Mindkét esetben le kell majd töltenünk a next-gen adatokat, de a dobozos változat tulajdonosainak a lemezre is szükségük lesz a futtatáshoz. A haladásunkat is továbbvihetjük, azonban ezt sajnos csak a két legnépszerűbb játékmód teszi majd lehetővé, a VOLTA és az Ultimate Team. Az offline módok mentései nem lesznek kompatibilisek a fejlesztett verzióval.

A megjelenés december 4-én esedékes, ekkor válik elérhetővé mindkét next-gen konzol kínálatában a felturbózott kiadás, amelyet a Microsoft/PlayStation Store felületén találtok majd meg. Ekkor érkeznek egyébként a Madden 21 hasonszőrű változatai is. Ha nem vagytok biztosak a vásárlásban, tudunk segíteni a döntésben.

Még több a témában...

A Sony bejegyezte a PlayStation Experience végjegyét!

Héja Szabolcs

[E3 2021] Egyszerűen fenomenális volt az Xbox műsora!

Héja Szabolcs

[E3 2021] Ez történt az idei Ubisoft Forward keretei között

Héja Szabolcs