Game from Wide Screen
Image default
PC Xbox

Megjelenési dátumot kapott a Call of the Sea

Édeni kaland a láthatáron.

Az idén májusban bejelentett Call of the Sea megjelenése végre realizálódott a kalandjátékok szerelmeseinek legnagyobb örömére. Az Out of the Blue Games csapata által fejlesztett és a Raw Fury által kiadott anyaggal kapcsolatos örömhírhez természetesen egy rövidke kedvcsináló is érkezett, melyet a cikk végén tudtok megtekinteni.

1934-ben a Csendes-óceán déli csücskében járunk. Főhősnőnk Norah, átszelte a hatalmas vízfelületet, hogy férje elveszett expedíciója után nyomozzon. Eközben egy rég elfeledett, névtelen paradicsomra bukkan, melyben felsejlenek egy letűnt civilizáció nyomai. A történet során elmerülhetünk egy elragadónak tűnő karakter megismerésében. A belefeledkezést teljes szinkron segíti majd elő Cissy Jones interpretálásában, akit a Firewatch-ból vagy a The Walking Dead: Season One-ból ismerhetünk.

A Call of the Sea 2020. december 8-án jelenik meg PC, Xbox Series, Xbox One platformokra. Emellett az Xbox Game Pass előfizetők első naptól fogva játszhatják konzolokon és Pc-n egyaránt.

Még több a témában...

[E3 2021] Egyszerűen fenomenális volt az Xbox műsora!

Héja Szabolcs

[E3 2021] Ez történt az idei Ubisoft Forward keretei között

Héja Szabolcs

Mit tudhattunk meg a titokzatos Elden Ring kapcsán?

Héja Szabolcs