Game from Wide Screen
Image default
PlayStationXbox

Még nyár elején megérkezik a Biomutant

A THQ Nordic tájékoztatása szerint az év legforróbb időszakában sem maradunk játék nélkül.

Az idei nyári felhozatal szokás szerint egyelőre nem a legerősebb. A nagyobb kiadók általában tavasszal és ősszel szokták elpuffogtatni a lőpor nagy részét, így az év legnapfényesebb időszaka sok esetben mostoha gyerekként van kezelve. Egy nevezőnk azonban már van is a Back 4 Blood személyében, amit a fejlesztők június 22-ére lőttek be, most azonban úgy néz ki, lehet lesz egy másik is.

A THQ Nordic ugyanis megerősítette, hogy a nagyon várt Biomutant az idei Q2-ben fog megjelenni, ami április első napjától június utolsó napjáig tart. Kezdenek gyűlni az alkotások abban az időszakban is, hiszen már az Outriders is el lett halasztva egészen áprilisig. Ráadásul azóta be lett jelentve a Resident Evil Village is májusra. Egyfajta poszt-apokaliptikus kung-fu RPG lesz ez a Just Cause széria volt fejlesztői állítása szerint. Egészen régen halogatják, hiszen már 2018-ban is ki lehetett próbálni a Gamescom-on és azóta sem sikerült kiadniuk. Idén azonban úgy tűnik végre megtörhet ez a jég is. 

Nagy jelentőségű alkotás ez számukra, hiszen a Metro Exodus óta nem jelentkeztek AAA címmel, azonban az ígéretek szerint most már minden évben meg fog jelenni tőlük is 1-1. Nagyon várjuk már most, azonban még mindig nem vagyunk benne biztosak, pontosan mi is lenne ez a mű. Nem igazán hasonlít egyetlen eddig látott játékra sem. Reméljük nemsokára többet is megtudhatunk majd felőle.

Még több a témában...

A Naughty Dog bemutatta a The Last of Us Part I egyik kulcskarakterének látványos új modelljét

Kévés Bence Mihály

Horizon: Forbidden West teszt

Orosz Ferenc

A Sony bejegyezte a PlayStation Experience végjegyét!

Héja Szabolcs