Game from Wide Screen
Image default
PlayStation Xbox

Még márciusban megmutatkozhat az Elden Ring

Jeff Grubb szerint nem is kell már olyan sokat várnunk a további információkra.

A From Software játéka igazán sokak által várt, hiszen az eddigi alkotásaik is meghatározóak voltak a szakmát és az ipart tekintve. Hasonló sorsot látnak az Elden Ring előtt is, azonban mostanában egészen kevés információ érkezik róla. Abban a tekintetben aztán még inkább igaz ez az állítás, hogy belsős szivárogtatók szerint nagyon is elképzelhető a 2021-es megjelenés. Sokak szerint ez már 2020-ra be volt tervezve, de a pandémia áthúzta ezen terveket.

Jeff Grubb információi szerint még márciusban sokkal többet tudhatunk majd a Dark Souls játékok alkotóinak új művéről. A GamesBeat Decides podcast-ben beszélt róla, hogy a forrásai miatt magabiztosan állíthatja, hogy a következő hónapban végre elárulnak pár dolgot az Elden Ring-ről. Nem tartja valósnak a lehetőséget, hogy tovább csússzon ez az esemény áprilisig.

Egészen érdekes egybeesésnek hat, hogy a Microsoft is tervez egy eseményt tartani március végén. Elképzelhető tehát, hogy ott fogunk majd egy hosszabb-rövidebb előzetest látni a játékból. Innentől elég valószínűnek tűnik, hogy a redmondiak birtokolják az Elden Ring reklámjogait. 

Természetesen reméljük, hogy ezen az eseményen esetlegesen megvillantják a Starfield-et is, felkerült az internetre már egy állítólagos lista a programpontokról és ezek szerint érkezni fog egy Indiana Jones cinematic előzetes is. Az utóbbi információkat érdemes nagyon fenntartással kezelni, de nem tartjuk elképzelhetetlennek őket.

Még több a témában...

A Sony bejegyezte a PlayStation Experience végjegyét!

Héja Szabolcs

[E3 2021] Egyszerűen fenomenális volt az Xbox műsora!

Héja Szabolcs

[E3 2021] Ez történt az idei Ubisoft Forward keretei között

Héja Szabolcs