Game from Wide Screen
Image default
PlayStationXbox

Még idén érkezhet egy új Star Wars játék

Elég erős ünnepi időszak elé nézhetünk idén is, ha igazak a pletykák.

Nagyon el vagyunk manapság kényeztetve, ha a Star Wars produktumokat nézzük. Nem is olyan régen felröppent a hír, miszerint egyszerre több játék is készül a témában, sőt a már régen várt RPG is kilátásba lett helyezve. Az EA is ezerrel dolgozik az ügyön, ugyanis a Lucasfilm Games életre hívásával úgy néz ki, elvesztették a kizárólagos jogukat a művek fejlesztése terén. Nem adják azonban ezt fel, hiszen már készítik a Star Wars Jedi Fallen Order 2-t és pletykálják a Battlefront 3-at is.

Az EA azonban úgy néz ki, nem csak ennyivel készül és még idén meglep minket egy kisebb alkotással. A Redditen jelent meg a mai nap folyamán egy pletyka, ami egy lehetséges Squardrons kaliberű alkotást pedzeget. Eme pletyka szerint már két éve fejlesztik a címet és természetesen sokkal kisebb volumenről beszélhetünk itt, mint a Star Wars Jedi Fallen Order esetében.

A forrás szerint egyfajta shooter lesz ez, ám nem biztos benne, hogy FPS-t vagy TPS-t takar ez a megnevezés. Azt viszont biztosra állítja, hogy elég jó lesz benne a fegyveres harc. Az idei év végére tervezik a kiadását és érkezni fog minden nagyobb platformra, egyedül csak a Nintendo Switch fog kimaradni a szórásból. Az alapját az Unreal 4 fogja szolgáltatni, szóval nagy valószínűséggel a látványvilágra nem lehet majd különösképpen panasz. Nem tudjuk, mennyire hiteles információk ezek, azonban eléggé fel tudná dobni az ünnepi időszakot egy jó Star Wars játék. Szorítunk neki.

Még több a témában...

A Naughty Dog bemutatta a The Last of Us Part I egyik kulcskarakterének látványos új modelljét

Kévés Bence Mihály

Horizon: Forbidden West teszt

Orosz Ferenc

A Sony bejegyezte a PlayStation Experience végjegyét!

Héja Szabolcs