Game from Wide Screen
Image default
PlayStation Xbox

Mától megérkezik a horror következő generációja a Resident Evil Village személyében

Végre elérhetővé vált a Resident Evil széria következő zseniális része.

A várva-várt túlélőhorror, a Resident Evil Village mától kapható PlayStation 5-re, PlayStation 4-re, Xbox Series X-re és Xbox One-ra és PC-re is. A Village keretében a játékosoknak a túlélésért kell küzdeniük egy elhagyatott, hófedte faluban, ahol rejtélyes karakterek és hátborzongató lények várnak rájuk. Ez az akciódús cím a díjnyertes Resident Evil-sorozat nyolcadik fő játéka, ami idén ünnepli 25. évfordulóját és világszerte több, mint 107 millió eladott példánnyal büszkélkedhet. A Resident Evil Village PlayStation 4 változatával rendelkezők ingyenesen frissíthetnek a digitális PlayStation 5 verzióra, az Xbox Series X és Xbox One verzió pedig Smart Delivery támogatással rendelkezik.

A Resident Evil Village folytatja Ethan Winters félelmetes, a Resident Evil 7 Biohazard keretében kezdődött történetét, melyben feltűnnek a sorozat olyan közkedvelt hősei, mint Chris Redfield és olyan félelmetes új ellenfelek, mint Lady Dimitrescu számos más rejtélyes karakter oldalán, ahogy Ethan lánya megmentéséért küzd. Az intenzív sztori kampány mellett a Resident Evil Village keretében visszatér a közönség kedvenc The Mercenaries mód is. Ez az extra játékmód a kampány teljesítését követően válik elérhetővé, és új funkciókkal kibővítve újabb kihívásokat biztosít a játékosoknak, hogy új módokon fedezzék fel a falut Ethan történetének teljesítése után.

A legújabb konzolos technológiák a Capcom szabadalmazott RE Engine motorjával párosítva, ami már olyan elismert címeket keltett életre, mint a Resident Evil 7 Biohazard, a Resident Evil 2, a Resident Evil 3, és a Devil May Cry 5, most az eddigi legrealisztikusabb túlélőhorror élményt hozza el. Nemsokára a mi tesztünk is érkezik belőle, ti be fogjátok szerezni ezt a zseniális játékot?

Még több a témában...

[E3 2021] Egyszerűen fenomenális volt az Xbox műsora!

Héja Szabolcs

[E3 2021] Ez történt az idei Ubisoft Forward keretei között

Héja Szabolcs

Mit tudhattunk meg a titokzatos Elden Ring kapcsán?

Héja Szabolcs