Game from Wide Screen
Image default
PlayStationXbox

Már több mint 3,5 millió játékossal büszkélkedhet az Outriders

Igazán sikeres lett a Square Enix looter-shooter alkotása.

Az általunk is egészen magasra értékelt, magas oktánszámú lövöldözős szerepjáték, az Outriders első hónapjában (2021. április 1-2021. május 1.) több, mint 3.5 millió játékossal büszkélkedett világszerte. A játékosok és a sajtó elismerésével világszerte jó úton halad, hogy a kiadó következő jelentős sorozatává váljon.

Több, mint 3.5 millió egyedi játékossal, 30+ órányi átlagos játékidővel és rendkívüli mértékű kooperatív együttműködéssel mi és a People Can Fly lenyűgöző csapata izgatott látjuk ezt a sikert” mondta Jon Brooke, a Square Enix External Studios társ stúdió vezetője.

Egy új IP elindítása sosem könnyű és roppant hálásak vagyunk a közösség támogatásáért és visszajelzéséért, amiket továbbra is figyelmesen hallgatunk, hogy biztosítsunk róla mindenkit, hogy elkötelezettek vagyunk az élmény javítása és fokozása mellett az elkövetkező hetekben és hónapokban. Alig várjuk továbbá, hogy a jövőben kiterjesszük az Outriders világát.”

Az Outriders egy eredeti, sötét és kétségbeesett sci-fi univerzumban játszódó lövöldözős szerepjáték. Miközben az emberiség lassan kivérzik Enoch vad és kegyelmet nem ismerő világának lövészárkaiban, te az egyik utolsó Outridersként, és hihetetlen erővel bíró Alteredként. Utazz be egy ellenséges bolygót, ahol minden arra fejlődött ki, hogy végezzen veled. Válassz a négy különböző kaszt közül, a mély és rugalmas testreszabási lehetőségekkel pedig építsd fel saját játékstílusodhoz illő karaktered, ahogy őrületes és gyönyörű fegyvereket és felszereléseket gyűjtve vetsz be pusztító képességeket. Maradj agresszív, gyilkolj a gyógyuláshoz és nézz szembe ellenfeleiddel egyedül, vagy akár három barátod oldalán kooperatívan, ahogy felfedezed az ismeretlent az epikus sztori kampányban!

Még több a témában...

A Naughty Dog bemutatta a The Last of Us Part I egyik kulcskarakterének látványos új modelljét

Kévés Bence Mihály

Horizon: Forbidden West teszt

Orosz Ferenc

A Sony bejegyezte a PlayStation Experience végjegyét!

Héja Szabolcs