Game from Wide Screen
Image default
PlayStation

Már a nyár folyamán bejelentik az új Silent Hill játékot?

Az előző játékokon dolgozó zeneszerző osztott meg egy-két dolgot az elkövetkező projektjeivel kapcsolatosan.

Egészen élénken ment a találgatás még ősszel, hogy a Sony valamelyik eseményén megmutatja-e a régóta várt és pletykált Silent Hill játékot. Szinte minden State of Play-re biztosan volt egy-két ember, aki tudomása szerint megjelent volna ott. Eltelt az ősz, kijött az új konzol és még mindig semmit nem tudunk erről a projektről. Azt sem, hogy létezik-e egyáltalán. Ilyen előjelek mellett elég baljósnak tűnik a játék mizériája, azonban most úgy néz ki, egy újabb nyom utalhat a létezésére.

Nemrég egy interjút készítettek Akira Yamaoka-val, aki az eredeti Silent Hill játékoknak volt a zeneszerzője. Ebből egészen sok dolog kiderült az elkövetkező terveiről, még azt is elárulta, hogy erre az esztendőre is van egy igazán nagy projektje, amit nyáron fognak a legnagyobb valószínűséggel a nagyközönség elé tárni. Még gyorsan azt is hozzátette, hogy ez lesz a cím, amire annyira sokan várnak már. Ez elég egyértelmű utalás lehet rá, hiszen a rajongók egy ideje már szinte követelik a Sony-tól az új Silent Hill alkotást.

Ha tényleg erre gondolt, akkor valószínűleg nem is olyan sokára már majd meg is kaphatjuk a horror címet. Tekintve, hogy a szivárogtatók nagy része szerint már egy ideje készül, nem is lenne annyira esélytelen az idei ünnepi megjelenési ablak. Elég erős lehet így a japánok felhozatala 2021-re, hiszen a legnagyobb valószínűséggel valamikor ez év folyamán fogjuk megkapni a Horizon Forbidden West-et, van még a tárban egy Ratchet&Clank: Rift Apart, továbbá egy Arrival játék és a következő God of War rész is. Nem is tudjuk, mit várjuk jobban…

Még több a témában...

A Sony bejegyezte a PlayStation Experience végjegyét!

Héja Szabolcs

[E3 2021] Ez történt az idei Ubisoft Forward keretei között

Héja Szabolcs

Mit tudhattunk meg a titokzatos Elden Ring kapcsán?

Héja Szabolcs